Zorniger: Spillerne gav alt

30.08.2018 23:30

Europa League playoff-runden blev endestationen for Brøndby IF i denne sæson efter et samlet nederlag til KRC Genk fra Belgien. Trods mål fra Kamil Wilczek og Johan Larsson var det ikke nok, da man tabte 4-2 i aftenens returopgør. Cheftræner Alexander Zorniger fortalte efter kampen, at spillerne gav alt, men at KRC Genks individuelle kvaliteter simpelthen var bedre.

- Drengene gjorde, hvad de kunne i dag. Vi gav alt og prøvede alt, men når man giver alt og alligevel taber løbedueller og nærkampe, fordi ens direkte modstander er hurtigere og stærkere, så er der ikke så meget at gøre. Vi spillede som et hold, men det var ganske enkelt ikke nok mod deres individuelle kvalitet, og KRC Genk viste i alle 90 minutter i dag, at de har utrolig høj individuel kvalitet.

- Vi pressede på og havde et par store chancer i første halvleg, men KRC Genk fik det hurtige åbningsmål, vi ønskede os for at åbne kampen op. Vi troede på det, da kampen blev fløjtet op, men som sagt så var KRC Genk individuelt på et andet niveau. 

Til trods for nederlaget så var der efter kampen klapsalver til Brøndby-spillerne fra de mange Brøndby-fans, der var blevet på stadion efter slutfløjt.

- Spillerne gav alt, og jeg er sikker på, at fansene kunne føle det, og at det var derfor, de gav spillerne de flotte klapsalver efter kampen. Opbakningen fra Brøndby-fansene fejlede som sædvanligt intet her til aften.

Næste modstander er FC Midtjylland på søndag kl. 20:00 på Brøndby Stadion i Superligaens 8. runde. Har du endnu ikke sikret dig billet til topopgøret, så kan du sikre dig den her.

Foto: Getty Images