Johan Larsson: Effektivitet er forskellen

30.08.2018 23:09

Det europæiske eventyr sluttede for Brøndby IF's vedkommende i playoff-runden, da KRC Genk blev en for stor mundfuld. Og selvom anfører Johan Larsson følte, at aftenens hjemmehold kunne være deres indsats bekendt, var der bare en større effektivitet til forskel på de to hold.

- Vi lukker ni mål ind på to kampe, det er ikke godt nok. Det hænger også lidt sammen med at vi bliver nødt til at gå all-in. Jeg synes, det er okay i første halvleg, hvor vi skaber tre rigtig store chancer, som vi desværre ikke scorer på. De har to chancer i første halvleg, der går ind, og det er en af forskellene på os og dem. De scorer på de muligheder, de får, og det gør vi ikke, fortæller Johan Larsson.

- Genk viser, at de har et ekstra gear og klassen. Vi har perioder over de to kampe, hvor det ligner vores spil, som bliver kaotisk, især i første halvleg i dag. Så det er en af de ting, vi skal bygge videre på.

Allerede på søndag er der mulighed for at komme op på hesten igen, når FC Midtjylland kommer på besøg på Brøndby Stadion. Kampen bliver spillet kl. 20:00, og du kan sikre dig billetter til opgøret her.

Foto: Getty Images