Vi er klar - er du?

28.08.2018 11:25

Dommer: Gediminas Mazeika (LTU)
Kickoff: 20:30
TV: 6'eren 
Billetter kan finder her
Liveupdate: BrondbyLive på Twitter

Kampform
KRC Genk: V-V-V-V-V
Brøndby IF: V-T-T-V-T

Seneste indbyrdes opgør
KRC Genk-Brøndby IF 5-2

Karantæne
Ingen
---
Ingen

Vinkler om kampen
Kampen er sidste og afgørende opgør i playoff-runden, før der trækkes lod til Europa League gruppespillet.

Det er hårde odds, der møder Brøndby IF efter nederlaget i Belgien på 5-2 sidste uge. Grupperne til Europa League bliver trukket den 31. august i Monaco.

Brøndby IF har før præsteret at avancere sig i europæiske returopgør på Brøndby Stadion på trods af et skidt udgangspunkt i første opgør. 

Et af de opgør blev spillet i 2003, hvor Brøndby IF på udebane i første opgør tabte 3-1 til kroatiske Varteks. To uger senere fandt returopgøret sted på Brøndby Stadion, hvor hjemmeholdet i den grad var undertippet til at kvalificere sig. Efter 25 sekunder var opgøret for alvor i gang, da Brøndby IF kom på 1-0 efter et selvmål. Senere stemplede en svensker i spillertrøje nummer 12 ind, da det blev til et vaskeægte hattrick af Mattias Jonson. Kampen endte 5-0 til Brøndby IF og comebacket blev en realitet. 

I 2016 blev tredje runde i Europa League-kvalifikationen spillet mellem Hertha BSC og Brøndby IF. Tyskerne var på forhånd store favoritter til at gå videre til playoff-runden, hvor de i første opgør i Berlin vandt 1-0 på et flot saksespark fra angriberen Vedad Ibisevic. På Brøndby Stadion ventede der en noget tungere opgave, end tyskerne havde forventet. Returopgøret blev, som de fleste fans nok husker, vundet på Brøndby Stadion med 3-1. 

Foto: Getty Images