Zorniger: Skal turde udfordre

23.08.2018 08:50

I aften kl. 20:30 fløjtes kampen mellem KRC Genk og Brøndby IF op på Luminus Arena i Belgien i den første af to playoff-kampe mellem de to mandskaber. Den samlede vinder af de to opgør får adgang til Europa Leagues gruppespil, og cheftræner Alexander Zorniger er stolt af at klubben har bragt sig selv i en position, hvor man blot er to kampe fra et gruppespil.

- Vi er stolte af at være her, for det er en direkte konsekvens af de sidste to års arbejde. Vi skal have fokus på vores egen præstation, og vi tror på, at vi kan folde vores spil ud i aften, men det handler om, at vi skal turde udfordre.

- Vi ved, at Genk er hurtige offensivt, men bare fordi nogle er hurtige, er de ikke nødvendigvis bedre på selve dagen. Vi skal derfor være hurtige i hovedet og være forudseende i vores presspil.

For cheftræneren er fokus kun på aftenens kamp og ikke på returkampen om en uge på Brøndby Stadion.

- Jeg har set, at enkelte kampe her tirsdag og onsdag at hold rundt omkring i Europa har spillet på at få et resultat med hjem til deres returkampe. Hvis vi kun tænker på kamp to i aften, har vi ikke en chance. Vi skal være tilstede med vores eget spil og vise os frem. Vi skal vise vilje og attitude i alle aktioner.

- Genk er seedet og er favoritter, men alt kan ske. I sidste runde troede alle, at vi skulle op imod Sparta Prag, men vi endte med at møde useedede Spartak Subotica. Så det er ikke umuligt for et ussedet hold at gå videre, og vi har troen på, at vi kan lave overraskelsen, men det kræver, at vi spiller på vores egen måde.

Tror du på, at Brøndby IF vinder med 0-1, kan du lige nu hos Betfair få odds 17.

Kampen vises på 6’eren og der er som sagt kickoff kl.20:30.

Foto: Getty Images