18. AUGUST 2018 kl. 08:40
Hermannsson: Esbjerg vil vise, de kan være med

Det kan godt være, at det er oprykkere, der besøger Brøndby Stadion på søndag, men Hjörtur Hermannsson og resten af truppen tager langt fra let på opgaven af den grund.

- Selv om det er tildigt på sæsonen, vil alle kæmpe for de tre point. Der findes ikke tre lette point i Superligaen, understreger han, men alligevel er der forskel på at møde et oprykkerhold og et etableret Superliga-mandskab, forklarer forsvarsspilleren.

- Det er lidt anderledes, når man møder en oprykker, fordi de vil gerne bevise, at de kan være med i den bedste række. De kommer op med masser af momentum og positivitet fra Nordic Bet-ligaen, og de vandt i sidste runde, så det bliver helt sikkert ikke en let opgave på søndag.

Kampen i Superligaen og i Europa er begge 'bare' fodboldkampe, men alligevel er de ikke ens.

- De europæiske kampe er knockout-kampe. Enten er du med, eller også er du ikke. I Superligaen kan man komme igen runden efter - der er det et maraton og ikke en sprint som i de europæiske kampe.

- Men vi er et hold med klare intentioner i vores spil og filosofi, så vi spiller for at vinde hver kamp – også på søndag.

Tror du på, at Brøndby IF vinder og kan holde Esbjerg fB fra at score på søndag, kan du hos Betfair få odds 2,37.

Der er kickoff på Brøndby Stadion på søndag den 19. august kl. 18:00, og du kan købe din billet til kampen her - eller du kan her sikre dig et sæsonkort og alle de fordel, der følger med. Læs mere her.

Foto: Getty Images