16. AUGUST 2018 kl. 23:40
Zorniger: Mange gode præstationer

To kampe, to sejre og en samlet målscore på 4-1 over Spartak Subotica sikrede Brøndby IF sig avancement til playoff i kvalifikationen til Europa League. Cheftræner Alexander Zorniger var tilfreds med resultatet og roste holdet, der kæmpede sig til en 2-1-sejr i aftenens kamp efter at have været reduceret til 10 mand efter blot 11 minutter.

- Alle i Brøndby IF kan være stolte af, at vi er videre til playoff-runden. Vi startede kampen fremragende, og vi sad på alt i de første 10 minutter. Vi havde ændret et par ting efter kampen i søndags, og hele holdet kom ud med et rigtig stærkt udtryk, hvor vi pressede højt og var meget aggressive. Så fik vi desværre et unødvendigt rødt kort og skulle finde os selv igen, og det gjorde, at vi i store dele af resten af halvlegen spillede lidt for mange lange bolde, fortalte Zorniger efter kampen.

- I anden halvleg spillede vi bedre og havde fundet vores organisation - ikke mindst takket være vores fire mand på midtbanen, som alle spillede en rigtig stærk kamp. Gammelby gjorde også et rigtig godt indtryk, og han lærte, at selvom han er en af de hurtigste i Danmark, så er der andre fodboldspillere i Europa, som også er hurtige. Mikael Uhre gjorde det også rigtig godt oppe foran, så der var mange gode præstationer i aften.

Modstanderen i playoff-runden er Genk, og første kamp spilles på torsdag i Belgien. Men inden da gælder det Esbjerg fB i Superligaen på søndag kl.18:00.

- Der er meget restitution efter dagens kamp, da det er hårdt at spille 10 mod 11 i mere end 80 minutter. Så lige nu handler det om at få folk klar til søndag, og så må vi se, hvem der har restitueret bedst, når vi når til søndag. Vi siger altid, at vi igennem en sæson har brug for alle i truppen, og det ser vi nu. Vi har brug for alle på holdet, så nu handler det om at performe og intet andet. 

Har du endnu ikke sikret dig billet til søndagens kamp mod Esbjerg, så kan den købes her.

Foto: Getty Images