Mikael Uhre forud for Derby: Vi skal komme ud med vores udtryk

12.08.2018 08:00

I dag spiller Brøndby IF 5. runde af Superligaen. Turen går til Telia Parken, hvor FC København kl. 16:00 venter i det 84. Derby-opgør mellem de to i Superliga-sammenhæng. 

En af de Brøndby-spillere, der dog kan se frem til det allerførste Derby, er Mikael Uhre. Og angriberen glæder sig til dagens kamp.

- Selvfølgelig ser jeg frem til det. Det er noget, jeg har fulgt længe og altid har set, når det har været muligt i forhold til egne kampe – det bliver fedt. Der er ekstra knald på til de kampe, men det er ikke noget, vi har talt så meget om i truppen. Vi fokuserer på en kamp ad gangen, og dem er der mange af i øjeblikket. Det handler om at være skarp til hver enkelt af dem, fortæller Mikael Uhre og fortsætter.

- Der er nogle af de andre drenge, der har fortalt, at intensiteten er ekstra høj i disse opgør. Måske også lidt mere end til et almindeligt superliga-opgør, så det er noget, vi ser frem til. Det er vigtigt at huske på, selvom der er en federe stemning til nogle opgør, så er alle kampe er vigtige. Vi skal komme ud med det gode udtryk og spille vores spillestil. Så er jeg sikker på, det nok skal blive en rigtig god kamp.

Der er kampstart kl. 16:00, og hvis du ikke har fået billet til det allerede udsolgte udebaneafsnit, viser 3+ kampen. Og på Twitter opdaterer Brøndby Live som sædvanligt direkte fra Telia Parken.

Foto: Getty Images