Marvin Schwäbe: Det løfter vores spil

03.08.2018 13:10

På søndag er FC Nordsjælland gæster på Brøndby Stadion, og Marvin Schwäbe glæder sig til endnu engang at skulle spille foran Brøndby Stadion og Sydsiden.

- Det var rigtigt fedt (mod Vejle Boldklub, red.). Det var en stor oplevelse, som jeg glædede mig meget til. Jeg kommer til at se frem til at spille for vores fans hver eneste gang og i sær på hjemmebane foran Sydsiden.

- Atmosfæren var fantastisk, og når man som spiller og målmand har den support bag sig, løfter det ens spil. Det er en ret fed fornemmelse. Hvis vi som spillere og hold kan give fansene noget tilbage med vores præstationer, og det er vigtigt for os, så bliver en rigtig stærk samhørighed, lyder det fra Schwäbe, der sammen med resten af holdet har fuld fokus på søndagens kamp mod FC Nordsjælland.

- Vi forbereder os til søndag som til alle andre kampe. Vi tror på vores måde at spille på, men selvfølgelig analyserer vi også modstanderne for at være så godt forberedte som muligt. Men det vigtigste er, at vi ved, hvad de kommer med, og hvordan det kommer vores spillestil til gode, siger Brøndby IF’s nummer 1, der er gledet rigtig godt ind på holdet og den indbyrdes forståelse med forsvarsspillerne.

- Som målmand er det vigtigt at have en god forståelse og kommunikation med fireback-kæden foran dig, men det gælder sådan set op gennem hele holdet. Vores forsvar uden bold starter med angriberne, så vi skal kunne bevæge os som hold over hele banen, og det kræver både god kommunikation og forståelse. 

- Det bliver hele tiden bedre, og både de andre nye og jeg vil blive stærkere og stærkere i vores måde at spille på her i Brøndby IF.

Hvis du endnu ikke har sikret dig sæsonkort til Brøndby Stadion ligesom over 11.400 andre, så kan du gøre det her.

Foto: Getty Images