Zorniger: I dag ligner Mikael en konge

29.07.2018 19:25

Brøndby IF fik tre vigtige point med hjem fra DS Arena efter en sen 2-1-sejr over Hobro IK takket være Michael Uhre sene scoring foran de medrejsende Brøndby-fans. 

Dybt inde i overtiden ofrede Brøndbys nye sommerindkøb sig i en duel med Hobros målmand, hvorefter Uhre kunne lade sig hylde som matchvinder. 

- Vi trænede dødbolde i går, og der var der en identisk situation, hvor en af vores spillere ikke gav sig fuldt ud. Men det kommer til at gøre ondt, uanset om du går ind i duellen eller ej. Når det går galt, så gør det ondt, og man ser dum ud, men når det lykkedes, gør det ondt, og man ligner en konge. I dag ligner Mikael en konge, siger Zorniger, der hyldede holdets mentalitet efter den sene udligning mod Hobro: 

- Det var det samme som sidste år. Der fik vi sen 2-1-sejr. Det er vigtigt, at vi får disse sejre, især når de er sene, for spillerne ved, at vi har mentaliteten til at komme tilbage, så det var vigtigt, at vi fik vist det. Vi skal fortsat arbejde med detaljerne - især i forhold til vores struktur og i forhold til at agere korrekt i denne struktur. 

- Vi mangler at få holdet spillet sammen. Der er nogle mekanismer og automatismer, som ikke sidder fast endnu. Vi har solgt nogle af vores vigtige spillere i denne sommer, så vi skal finde hinanden i vores mønstre, før det bliver bedre, fortæller Zorniger, der ikke var overrasket over den markante defensive indstilling, som værterne mødte op med. 

- Generelt er det svært at forsvare mod et dybt hold. De parkerede bussen foran deres mål, og så blev vi nødt til at finde de rette løsninger. Vores spillere har det tekniske niveau til at åbne disse hold, men nogle gange vil spillerne ordne det hele selv, og nogle gange handler det også om den taktiske indstilling. 

Se og hør interviewet med Coach på Brøndby Indefra.

Næste udfordring for Zornigers mandskaber hedder FC Nordsjælland på Brøndby Stadion. Med et sæsonkort kan du sikre dig en plads til denne kamp samt de resterende hjemmekampe i Superligaen og DBU Pokalen. Læs mere og køb dit sæsonkort her. 

Foto: Getty Images