18. JULI 2018 kl. 14:35
Tag en ven med til Vejle-kampen på vores regning

Til sæsonpremieren mod Randers FC havde 2.000 Brøndby-fans taget plads i udbaneafsnittet på Bionutria Park Randers, som hjemmeholdet måtte udvide hele tre gange.

Den opbakning er vi enormt taknemmelig for, og vi vil gerne vise vores taknemmelighed ved at tilbyde alle 2.000 med billet fra udebaneafsnittet i Randers at tage en ven med på Brøndby Stadion til kampen mod Vejle Boldklub på søndag. På vores regning naturligvis.

Du kan via stregkodenummeret fra din billet fra Bionutria Park Randers trække én billet på dette link. Stregkodenummeret skal indtastes i feltet ved navn "Hvis du har en kode, kan du indtaste det her". Det er kun muligt at indtaste ét stregkodenummer pr. ordre, så hvis du har flere stregkodenumre, skal du gøre det ad flere omgange.

Endnu engang tak for den massive opbakning - og vi ses på søndag til kampen mod Vejle Boldklub.

Har du ligesom mere end 10.000 andre fået lyst til at have fast plads på Brøndby Stadion med et sæsonkort og de mange fordele, der følger med, så kan du sikre dig dit eget sæsonkort her.