Zorniger: Nyindkøb gjorde forskellen

16.07.2018 23:45

Brøndby IF åbnede den nye Superliga-sæson med tre friske point i det kronjyske, da Ante Erceg og Kamil Wilczek på hver side af pausefløjtet sørgede for en sikker 2-0-sejr.

Cheftræner Alexander Zorniger var tilfreds med sejren i Randers, men ifølge tyskeren er der fortsat meget tilbage at arbejde med for holdet fra Vestegnen.

Samtidig stod Brøndby IF’s nye førstekeeper Marvin Schwäbe en sikker kamp, hvorfor han kunne forlade banen med et rent bur. Efter kampen var det en blandet pose efterkritik, cheftræner Alexander Zorniger sendte afsted.

- Vi var mere effektive end dem, og vi havde mere kvalitet i vores afslutninger. Det afgjorde kampen. Men vi mangler fortsat at få de nye spillere tunet ind på den måde, vi godt kan lide at spille, og det tager tid, siger Zorniger og fortsætter.

- Vi gav for mange chancer væk, og vi gav for mange bolde væk på midtbanen. Vi bliver nødt til at analysere kampen efterfølgende, men nogle af årsagerne til de mange fejl skal findes i de mange udskiftninger, vi har haft i truppen, siger cheftræneren, der generelt er tilfreds med resultatet. 

Især Brøndby IF's nye angriber Ante Erceg stemplede ind på den danske fodboldscene med en vigtig scoring, da han bragte Brøndby på 1-0, ligesom Marvin Schwäbe agerede en levende mur i målet. Netop de to nye spillere fik roser med på vejen fra cheftræneren. 

- De to var afgørende i hver ende af banen. Marvin tog sig af et par oplagte Randers-chancer, mens Ante udnyttede sin store målchance. Han brændte godt nok en anden stor mulighed i kampen, men man står med en fornemmelse af, at han kan skabe noget, hver gang han er i modstanderens målfelt, slutter cheftræneren.

Brøndby spiller næste kamp hjemme på Brøndby Stadion, når Vejle BK kommer på besøg søndag. 

Foto: Getty Images