9. JULI 2018 kl. 11:50
Billetsalget til sæsonens første hjemmekamp er åbent

Søndag den 22. juli ruller Superliga-bolden igen på Brøndby Stadion, når de blågule tager imod oprykkerne fra Vejle Boldklub. For første gang i knap 10 år i Superliga-regi står de to mandskaber overfor hinanden på Brøndby Stadion, og med billetsalget åbent kan du sikre dig en plads til den første hjemmekamp i den nye sæson. 

Du kan købe din billet til opgøret her.

Vil du ikke blot have fingrene i billetter til kampen mod Vejle Boldklub, men også være sikret en plads til alle andre kampe på Brøndby Stadion, så er det stadig muligt at købe et sæsonkort. Udover en plads til alle Brøndby IF's hjemmekampe i Superligaen så er du med et sæsonkort også sikret fordele til blandt andet de europæiske opgør. Læs mere og køb dit sæsonkort til Brøndby Stadion her. 

Foto: Getty Images