18. JUNI 2018 kl. 15:00
Masterclass-overblik: Tre sejre til talenterne

U17: God afslutning på sæsonen

For Frank Hjortebjergs drenge handlede det i weekendens kamp mod Lyngby BK om, at få afsluttet den blandede sæson på bedst muligt vis, og selv om det tog noget tid for dem at komme i gang, endte det alligevel med en sejr i sæsonens sidste opgør.

- Vi kommer rigtig dårligt fra start. Vi laver mange sjuskede og uprovokerede fejl, som vi desværre ikke er særlige gode til at rydde op efter. Alligevel er det os, der kommer foran, og efter målet ændrer billedet sig en del. Vi begynder at spille meget bedre, og det ender faktisk med at være en hel fin halvleg.

- Anden halvleg er desværre en skidt en af slagsen. Af en eller anden grund så ser vi mere trætte og slidte ud end Lyngby, som presser på for en udligning. Men spillerne skal dog have ros for, at kæmpe sejren hjem, og på den måde slutte sæsonen godt af.

U17: Lyngby BK – Brøndby IF 1-2
0-1 Muamer Brajanac
1-1
1-2 Muamer Brajanac

Startopstilling

Muamer Brajanac

Mathias Kvistgaarden – Oliver Edip – Roni Arabaci

Frederik Nørrestrand – Laurids Brandt Andersen

Jacob Rasmussen  – Elias Gärtig – Oscar Salling – Victor Sørensen

Jonathan Fischer

På bænken: Mikkel Eslund, Oliver Rytter, Andrew Osini

U14: Sværere end forventet

U14-holdet har allerede vundet deres række samt pokalturneringen, derfor var der ikke meget mere at spille for end  æren, da de i weekenden skulle op mod Hørsholm Usserød. Men selv om det blev til en pligtsejr på 2-1, så havde cheftræner, Morten Corlin, gerne set en lidt bedre indsats fra sine drenge.

- Vi spiller ikke særligt godt. Vi laver utroligt mange fejl, og har svært ved at åbne Hørsholms kompakte defensiv op. De står faktisk ikke så lavt, som jeg havde forventet, men det bliver alligevel svært for os at skabe de nødvendige rum mellem deres kæder.

- Til holdets forsvar skal det siges, at jeg starter med en del af de spillere, som måske ikke har spillet så meget i løbet af sæsonen, og nogle af drengene spiller på lidt uvante positioner, hvilket måske har skabt en smule ubalance på holdet, udtaler cheftræneren og forsætter.

- Jeg håber ikke, at spillerne er gået på sommerferie endnu, da jeg rigtig gerne vil have en god præstation i næste weekend mod FC Nordsjælland. 

U14: Hørsholm Usserød – Brøndby IF 1-2
0-1 Kasper Larsen
1-1 
1-2 Simon Blæsdahl

Kasper Larsen – Oscar Sejrup – Hüseyin Tokat

Solomon Opoku – Benjamin Kold

Deniz Arabaci

Jonas Nørrestrand – Hjalte Andersen – Mikkel Fredsgaard – Hugo Ryg

Lucas Lange

På bænken: Kasper Heerfordt, Simon Blæsdahl

U13: Vi virkede trætte

U13 skulle i lørdags forsøge at komme tilbage på sporet i den hjemlige turnering, efter de i sidste weekend spillede sig finalen i en stor turnering i Holland. Desværre formåede de unge talenter ikke at tage det høje niveau fra Holland med sig hjem, da de skulle op mod B93.

- Jeg ved ikke hvorfor, men af en eller anden årsag, spiller man altid dårligt efter at have været til turnering i udlandet. Om det er fordi man undervurderer de danske hold, eller om det er fordi, spillerne er trætte mentalt og fysisk, det ved jeg ikke, men i hvert fald spiller vi ikke nogen god kamp. Vi er langt bagud fra starten af kampen af, de er bedre end os til at presse, vinde deres dueller og spille bolden rundt. Ved pausen er vi derfor også, ret fortjent, bagud 1-0, udtaler cheftræneren, Azad Corlu, og forsætter.

- Til gengæld bliver jeg nødt til at rose drengene for deres anden halvleg. Vores spil sidder stadigvæk ikke i skabet, men vores indstilling og vilje er meget bedre. Og det gør, vi får vendt kampen, og ender med at tage sejren.

U13: B93- Brøndby IF 1-2 
1-0
1-1 Benjamin Tabrizi Birkebæk
1-2 Benjamin Tabrizi Birkebæk

 

Carl-Emil Pedersen – Benjamin Tabrizi Birkebæk – Benjamin Kold

Lucas Sykus

Kean Tran – Mikkel Durlev

Matteo Grosso – Ludwig Vraa – Kian Sørensen – Malek Bakhit

Christian Rust

På bænken: Michael Opoku, Diyar Avci, Ferdinand Erritzøe