15. JUNI 2018 kl. 20:00
Nye samarbejdsklubber styrker lokalområdet

Brøndby IF kan med stor glæde præsentere to nye samarbejdsklubber, som styrker klubbens arbejde i lokalområdet. Der er tale om de to klubber Torslunde-Ishøj IF Fodbold og Svogerslev Boldklub. 

- Vi er glade og meget tilfredse med, at Brøndby IF kan tilbyde os denne type af samarbejdsaftale, som indeholder masser af tilbud og værdier for vores klub, som kan være med til at danne grundlag for udvikling og forbedring af trænere og ledere, og som ikke mindst er til glæde for vores ungdomsfodboldspillere, siger formand for Torslunde-Ishøj IF Fodbold, René Jørgensen, og fortsætter:

- Vi ser Brøndby IF som en af de ledende og mest professionelle klubber i Danmark med deres set-up på udvikling af ungdomsspillere.

Det nye samarbejde med Svogerslev Boldklub skal ses i en større sammenhæng med tre klubber: Brøndby IF, Svogerslev Boldklub og Roskilde KFUM. Brøndby IF har siden 2007 samarbejdet med Roskilde KFUM, som i år er stolte af for første gang at have fået en T-licens af DBU, ligesom de er ansvarlige for TOP-Centret i Roskilde. 

Klubberne forventer af samarbejdet, at det giver Brøndby IF mulighed for at bidrage med trænerudvikling og gode oplevelser til spillerne i Svogerslev. Samtidig får spillere med særlige forudsætninger en chance for at være en del af TOP-Centret i Roskilde, hvor de kan snuse til miljøet i en T-licensklub. Formålet er, at vi højner det fodboldfaglige niveau i alle tre klubber, og dermed skaber de bedst mulige rammer for spillere på alle niveauer. 

- Med de to nye aftaler styrker vi endnu engang netværket af samarbejdsklubber, får flere piger og drenge knyttet endnu tættere på Brøndby IF, og kan udvikle træningsmiljøerne i klubberne. Noget vi ser som en vigtig del af at gøre det endnu sjovere at gå til fodbold. På den måde holder vi så mange som muligt i sporten, siger koordinator i Brøndby IF, Steen Jølnæs.