14. JUNI 2018 kl. 11:45
Brøndby IF søger mediegrafikerelev

Vi søger en dygtig og effektiv mediegrafikerelev til vores marketingafdeling. Vi tilbyder dig en elevuddannelse, hvor du sammen med ambitiøse kollegaer skal være med til at sikre, at Brøndby IF grafisk også er i toppen af ligaen.
 
Ansvar og arbejdsopgaver
Som mediegrafikerelev i Brøndby IF vil du opleve en hverdag med frihed under ansvar, hvor du får stor indflydelse på dine egne arbejdsopgaver. Du bliver en aktiv del af hverdagen og får med tiden selvstændige opgaver. 
 
Dine daglige opgaver bliver at hjælpe til med at producere og eksekvere LED-bannere til stadion, visuelle opdateringer af de mange øvrige kommunikationsflader på Brøndby Stadion, grafikelementer til webshop og nyhedsbreve samt opdatere templates med nyt indhold. Derudover SoMe-kampagner, udvikling af digitalt indhold samt diverse fotoopgaver.

Din profil
• Du har passion for det, du laver og afleverer.
• Du er kreativ med stærk grafisk sans.
• Du kan arbejde med pressede deadlines.
• Du har et godt kendskab til Adobe CC-pakken, særligt Photoshop og InDesign.
• Det er en fordel, hvis du har lidt kendskab til HTML eller HTML5, men det er ikke et krav.
• Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage initiativ.
• Du har godt humør, som du naturligt deler med dine kolleger.
 
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med et af Skandinaviens største sportsbrands. Du kommer både til at arbejde selvstændigt og tæt sammen med en masse dygtige og engagerede kolleger. Brøndby IF er inde i en spændende udvikling både sportsligt og kommercielt, og der er lagt en klar og tydelig strategi for de kommende år, der arbejdes efter.
 
Tiltrædelse
Snarest muligt.
 
Send ansøgning, portfolio og CV i en samlet PDF til Marketingchef, Thomas Skov, med emnefeltet “Mediegrafikerelev” senest den 30. Juni 2018. Vi indkalder løbende til samtale.