11. JUNI 2018 kl. 14:45
Masterclass-overblik: Ærgerlig weekend

For U19 og U15 var weekendens kampe også sæsonens sidste. Desværre blev det ikke den festlige afslutning, som de to mandskaber havde håbet på. Få overblikket over talenternes kampe her:

U19:
De ældste Masterclass-spillere skulle i lørdags forsøge at slutte sæsonen godt af mod Esbjerg fB. Desværre for de blågule endte kampen, stik mod chancer og spil, med et uafgjort resultat, noget som Frederik Birks spillere desværre ikke kunne bruge til særligt meget.

-  Set over hele kampen var det os, som havde mest spil og de største muligheder. Men vi var ikke kyniske nok, hvorimod Esbjerg, der ellers ikke svømmede i chancer, virkelig udnyttede de muligheder, som de fik.
Vi havde jo ellers muligheden for at sikre os nogle medaljer, men sådan skulle det ikke gå.

- Dog synes jeg stadigvæk, at hvis vi ser tilbage på hele sæsonen, så har der undervejs været en god progression og udvikling i truppen, især efter vi skiftede over til en 4-4-2 diamant formation. Uheldigvis kunne vi ikke gøre det helt færdigt i de sidste kampe, og derfor står vi lige nu med en skuffet følelse.

U19: Brøndby IF – Esbjerg fB 2-2 (1-1)
1-0 Anton Hendriksen
1-1
1-2
2-2 Magnus Warming

Startopstilling:

  Bertram Gjelfort - Mileta Rajovic

Ertugrul Teksen

Jesper “Jobbe” Lindstrøm - Peter Bjur 

Andreas Pyndt Andersen

Jonas “Mini” Madsen -  Mikkel Eslund –  Anton Skipper Hendriksen - Christian Johansen 

Mads Hermansen

På bænken: Frederik Nørrestrand, August Frandsen, Magnus Warming

U17: God første halvleg
Frank Hjortebjergs U17-mandskab havde op til kampen mod Esbjerg fB døjet med flere skader, især på midtbanen, hvilket betød, at start 11’eren så en anelse anderledes ud end den plejede, da dommeren fløjtede kampen op mellem nummer 8 og 9 i U17-ligaen.

-Vi kommer foran ret hurtigt, og spiller generelt en god første halvleg, selv om nogle af spillerne spillede på lidt uvante pladser, herunder Muamer (Brajanac red.), som i dagens anledning spillede 8’er. Det eneste. jeg rigtigt kunne sætte en finger på, var, at vi skulle have scoret et til mål. Desværre for os havde Esbjerg noget af den skarphed, som vi manglede, og på to afslutninger laver de to mål.

- Anden halvleg er ikke særlig køn, hverken for os eller Esbjerg. Efter de første 20 minutter med dårlige afleveringer og klumpspil på midten af banen begynder vi at satse lidt mere. Desværre har det ikke den ønskede effekt, så til sidst satser vi endnu mere, også scorer Esbjerg på to omstillinger. Jeg synes, vi kan være glade for den første halvleg, men anden halvleg er slet ikke god nok, og når Esbjerg samtidig scorer på alle deres fire skud, så taber man, afslutter chetræner, Frank Hjortebjerg.

U17: Brøndby IF – Esbjerg fB 1-4 (1-2)

1-0 Muamer Brajanac
1-1
1-2
1-3
1-4

Startopstilling

Mathias Kvistgaarden

Jacob Rasmussen – Andrew Osini – Roni Arabaci

Oliver Rytter – Muamer Brajanac

Marinus Larsen  – Elias Gärtig – Oscar Salling – Victor Sørensen

Tobias Juul

På bænken: Tobias Lindhardt, Oliver Edip, Simun Sólheim

U15: Ikke den afslutning, vi håbede på
Brøndby IF's U15-hold har haft en blandet forårsæson, hvor man både har slået nogle af de bedste hold, men samtidig har smidt point i nogle uheldige kampe. Det samme gjorde sig gældende for sæsonens sidste kamp, hvor FC Roskilde ventede. 

- Vi har desværre haft nogle udfordringer mod Roskilde, som vi jo på papiret, uden at fornærme nogle, burde slå. Optakten op til kampen havde været lidt speciel, da vi i den forgangne uge, havde holdt spillersamtaler med hele truppen, hvor vi fortalte syv spillere, at de ikke ville rykke med op i U17-truppen. Derfor var der lidt en underlig stemning inden kampen, da mange af de her drenge jo har spillet sammen i mange år, og nu var det lige pludselig, for nogles vedkommende, deres sidste kamp sammen, sagde cheftræner, John Ranum, efter kampen, og forsatte.

- Men alligevel startede vi rigtig godt ud, og spillede en blændende første halvleg, hvor jeg talte fem friløbere. Desværre faldt vi fuldstændigt sammen i anden halvleg, og FC Roskilde endte med at tage sejren.

- Vi ender 3'er i rækken, som jo hverken er godt eller skidt, så nu gælder det bare om, at se fremad og gøre overgangen til U17-fodbold så flydende som muligt.

U15: Brøndby IF – FC Roskilde 1-2 (1-1)
1-0 Youcef Mokdad
1-1
1-2

Startopstilling

Christian Friedrich – Noah Salling

Oliver Lippert

Youcef Mokdad – Salieu Drammeh

Sebastian Brodersen

Louis Christoffersen – Hjalte Andersen – Oliver Jeppe – Hüseyin Tokat

Lucas Ziegler

På bænken: Victor Vasquez, Sami Orani, Solomon Opoku