7. JUNI 2018 kl. 13:50
En sejr og et nederlag til de ældste Masterclass-talenter

U19: Spillede for logoet
Efter weekendens dårlige præstation i Odense, var det i tirsdags tid til at revanchere sig mod FC Nordsjælland. Og allerede fra første fløjt, var det et tydeligt mere opsat U19-hold, som var på banen. Derfor var cheftræner, Frederik Birk, også ekstra fornøjet efter kampen. 

- Inden kampen havde jeg talt meget om logoet. Altså, hvad det betyder at spille fodbold for en klub som Brøndby IF. Og det var tydeligt at se fra start, at vi havde et helt andet udtryk til denne her kamp, end mod OB. Spillet var måske ikke fuldstændigt poleret, men vi kæmpede virkelig for det og fik presset FC Nordsjælland godt.

- Men FC Nordsjælland er jo gode til at holde på bolden, især på deres hjemmebane. Derfor blev det også en åben kamp med chancer i begge ender. Men på dagen havde vi bare mere skarphed end FC Nordsjælland. Men jeg er mest tilfreds med, at vi levede op til de værdier, jeg mener, Brøndby IF står for.  

U19: FC Nordsjælland – Brøndby IF 1-3
0-1 Ertugrul Teksen
0-2 Mileta Rajovic
1-2
1-3 Jesper "Jobbe" Lindstrøm

Startopstilling: 

Ertugrul Teksen– Mileta Rajovic

Jesper ”Jobbe” Lindstrøm

Bertram Gjelfort – Peter Bjur 

Andreas Andersen

Mikkel Eslund – Anton Hendriksen – Mads Eslund – Jonas ”Mini” Madsen

Mads Hermansen

På bænken: Victor Sørensen, August Frandsen, Magnus Warming

U17: Dumme fejl 
I sidste weekend var det blågule U17-mandskab uheldige med kun at få ét point med hjem fra Odense. I går var de så i kamp igen, denne gang mod FC Nordsjælland. Desværre var heldet heller ikke denne gang med Frank Hjortebjergs drenge. 

- FC Nordsjælland er svære at stresse. Jeg synes egentlig, vi løber meget, men de formår alligevel at spille sig igennem vores pres. Så scorer de et flot mål til 0-1. Og noget tid efter løber de afsted på en omstilling, der ender ud i et straffe og et rødt kort. De scorer på straffet, og så er der lige pludselig lang vej hjem for os. 

- I pausen laver vi lidt om, vi stiller os længere tilbage, og satser dermed lidt mere på omstillingerne. Det lykkes vi faktisk okay med, og vi kommer på 1-2, men desværre får de lukket kampen til 1-3 kun få minutter efter. 

- Første halvleg er ikke god nok for vores side. Men efter pausen spiller vi uafgjort med en mand i undertal, og det synes jeg godt, vi kan være tilfredse med. 

U17: Brøndby IF – FC Nordsjælland
0-1
0-2
1-2 Muamer Brajanac
1-3

Startopstilling

Muamer Brajanac

Victor Sørensen – Oliver Rytter – Roni Arabaci

Frederik Valdbjørn– Marinus Løvgrem

Frederik Nørrestrand – Elias Gärtig – Oscar Salling – Andrew Oseni

Jonathan Frost Fischer

Udskiftere: Tobias Lindhardt, Mathias Kvistgaarden, Christian Friedrich