22. MAJ 2018 kl. 14:40
Masterclass: Et enkelt hold i aktion

Selv om Brøndby IF’s førstehold i dag går på ferie, er der stadigvæk masser tilbage at spille om i ungdomsrækkerne. Herunder U19-mandskabet, som i weekenden skulle en tur til Lyngby Stadion for at møde de kongeblå. Det blev et spændende opgør, hvor det sidste mål først blev sparket ind, efter 90 minutters spilletid.
Efter kampen havde cheftræner Frederik Birk dog gerne set, de blågule tage alle tre point med hjem til Vestegnen.

- Lyngby kommer bedst ud fra start, men som kampen begynder at sætte sig, er vi egentlig fint med, og går til pause med 1-1. I starten af anden halvleg ser vi ikke særlig gode ud. Lyngby kommer igen foran, og det begynder at ligne, at vi ikke kommer til at tage noget hjem. Men vi presser på til slut, og får udlignet  akkurat inden lukketid. Alt i alt var det nok mere en underholdende kamp for tilskuerne, end det var for trænerne, men i sidste ende er det fair, at det slutter uafgjort, udtaler Frederik Birk og forsætter.

- Præstationen på dagen var bare ikke til en sejr, og så får man som fortjent i denne her række, hvor vi må erkende at alle kan slå alle. Nu venter der os nogle sindssygt spændende og svære opgør mod Esbjerg, AaB, FC Nordsjælland og OB samt en pokalfinale. Så vi må vi se, hvor vi ligger når sæsonen er ovre.

Lyngby BK - Brøndby IF 2-2 (1-1)
1-0
1-1 Peter Bjur
2-1
2-2 Peter Bjur

Startopstilling:

Jesper Lindstrøm – Mileta Rajovic

Ertugrul Teksen

Peter Bjur – August Vitus Frandsen

Jonas Helleberg Madsen

Mads Eslund – Frederik Tønsberg – Anton Hendriksen – Victor Sørensen

Casper Hauervig

På bænken: Agust Hlynsson, Andreas Andersen, Magnus Warming