Arajuuri: Jeg er stolt af holdet

21.05.2018 21:15

En lang sæson nåede i dag sin slutning. Ikke den de mange Brøndby-fans de seneste uger havde drømt om, men alligevel en flot sæson, hvor Brøndby IF både hentede den første pokaltitel hjem i 10 år, og spillede med om guldet i Alka Superligaen helt indtil sidste runde.

Paulus Arajuuri var dog først og fremmest skuffet, da Brondby.com fangede ham efter kampen mod Aab.

- Det har været en lang sæson med mange gode og store oplevelser. Men vi havde ét mål og det var at vinde mesterskabet, og derfor har jeg tom fornemmelse lige nu. Jeg er meget stolt af det her hold, og med det her point-antal burde vi jo være mestre, men stort tillykke til FC Midtjylland, de fortjener det i sidste ende. Det har været en imponerende sæson, hvor vi har udviklet os helt vildt, faktisk mere end da jeg vandt mesterskabet i Polen, sagde Arajuuri og fortsatte:

- Sådan en flot sæson burde jo ikke ende med denne her følelse. Men det er nu engang spillets regler. Det er fodbold, og der er altid kun én vinder. Jeg håber, vi om nogle uger kan begynde at kigge tilbage på sæsonen og nyde de flotte resultater, vi har leveret undervejs. At vi har fået lov til at spille med fulde huse både hjemme og ude, det er jo præcis sådan noget, man drømmer om. Derfor er det så skuffende ikke at tage mesterskabet.

Nu venter der nogle velfortjente feriedage til spillerne, inden de vender hjem til Vestegnen for at starte på forberedelserne til den nye sæson. Vores finske midterforsvarer tror dog allerede nu, man godt kan forvente et sulten Brøndby-mandskab efter sommerferien.

- Vi bliver nødt til at kigge fremad nu. Der skal nok komme en ny chance for det her hold til at tage mesterskabet. Fordi vi står med denne her følelse nu, tror jeg også, vi kommer til at være endnu mere sultne efter succes næste sæson.

Foto: Getty Images