20. MAJ 2018 kl. 09:00
Troels Bech: Skuffet og stolt

Fredag aften spillede Brøndby IF uafgjort mod AC Horsens i sæsonens næstsidste kamp. Sportsdirektør Troels Bech var naturligvis på plads til kampen, og selvom den efterfølgende nattesøvn ikke var den bedste, ser Troels Bech frem til sæsonens sidste kamp i morgen, hvor AaB gæster Brøndby Stadion.
 
- Fodbold kan vække følelser som næsten intet andet, og det oplevede vi på egen krop i fredags. Vi ønsker at spille med i toppen af dansk fodbold, og vi har taget store skridt de sidste to år. Nu står vi med én kamp tilbage og har stadig chancen for, at det falder ud til vores fordel, så den chance kommer vi selvfølgelig til at jagte med alt, hvad vi overhovedet har. Ja, jeg var ligesom fans og spillere ærgerlig over det enkelte resultat i fredags, men jeg tillader mig altså også at være stolt af, hvor langt vi er kommet på to år, fortæller sportsdirektøren og fortsætter.
 
- Da vi for to år siden søsatte strategi 6.4, gjorde vi det for at skabe et bæredygtigt Brøndby IF, som kunne spille med i toppen af dansk fodbold. At vi allerede to år inde i strategien er nået så langt, som vi er- sportsligt som kommercielt - gør mig stolt. Tålmodighed er en dyd, og den kommer vi til at fortsætte med at dyrke, men samtidig kommer vi til at fortsætte med hele tiden at række ud og stræbe efter mere. Sådan skal det være i Brøndby IF.
 
- Det fællesskab, der er i Brøndby IF, har velsagtens aldrig været større, end vi har oplevet i denne sæson, og det er fællesskabet, der er grundpillen for alt, hvad klubben står for. Det kan et uafgjort resultat i Horsens ikke ændre ved. Nu har vi den årlige tradition med GULT STADION i morgen, hvor vi skal fejre fællesskabet. Ikke blot med spillerne, men med hinanden. Hver og en på tribunen skal vi hylde, og vi skal huske at takke hinanden i morgen for, at vi står sammen - også når en uafgjort i Horsens ødelægger nattesøvnen selv for en gammel fodboldmand som mig. Det vil jeg glæde mig til, og vi kommer til at spille chancen for mesterskabet frem til sidste sekund.
 
Jan Bech Andersen var ligesom Troels Bech ligeledes i Horsens og se kampen, og Jan Bech var naturligvis også ærgerlig efter kampen, men med én kamp tilbage så er håbet ikke forsvundet for Jan Bech.
 
- Som mange andre havde jeg også svært ved at finde ro efter fredagens skuffelse, og det var ikke meget søvn, jeg fik, men det nytter ikke at have ondt af sig selv. Vi har en kamp tilbage, og der er set større overraskelser end, at AC Horsens spiller uafgjort på udebane, så jeg har ikke opgivet håbet, og det ved jeg, at trænerstaben og spillerne heller ikke har.
 
Jan Bech Andersen vil også være tilstede til morgendagens kamp mod AaB, og han glæder sig til at opleve fællesskabet på stadion til sæsonens sidste kamp.
 
- Uanset hvordan resultaterne af kampene i morgen ender, så vil jeg se tilbage på en sæson ud over det sædvanlige. Vi har spillet det måske mest attraktive fodbold i dansk fodbold i denne sæson og bragt vores spillestil ind under huden på folk, og det har trukket fulde huse på hjemme- og udebane. Ingen dansk klub kan p.t. måle sig med antal solgte sæsonkort, og opbakningen fra partnere og sponsorer er overvældende. Vi har taget spadestikket til Skandinaviens bedste fanzone, som står klar til sommer, og vi har vundet den første pokaltitel i 10 år, og sådan kunne jeg blive ved. Når spillerne løber på banen i morgen, så vil jeg selvfølgelig klappe af dem, men jeg vil også klappe af fællesskabet på tribunen.
 
Der er udsolgt til AaB-kampen, men har man ikke billet, kan man møde op i fanzonen og se kampen på storskærm. Læs mere her.

Foto: Getty Images