16. MAJ 2018 kl. 13:00
Fornyelse af sæsonkort er åbnet

Hvis du er indehaver af et sæsonkort til Brøndby Stadion, har vi nu åbnet for fornyelse til den kommende sæson.

Denne sæson har budt på et hav af gode oplevelser på Brøndby Stadion, og skal du være en del af fællesskabet den kommende sæson også, er det nu, du skal forny dit kort.

Dit sæsonkort sikrer dig som altid din faste plads på Brøndby Stadion til alle hjemmekampe i Superligaen og DBU Pokalen.

Der er selvfølgelig stadig masser af fordele ved at have et sæsonkort – blandt andet forkøbsret til alle europæiske kampe, Derbyer på udebane, en eventuel pokalfinale og rabat i Brøndby Shoppen for blot at nævne et par stykker.

Du kan se alle fordele ved at have sæsonkort her.

Du kan forny dit sæsonkort her.

Hvornår
Fornyelsen starter i dag og løber til og med 1. juni 2018. Herefter lukkes der for fornyelsen, og alle overskydende pladser bliver frigivet. Det åbne salg begynder den 10. juni 2018. 

Byttedage
Hvis man har fornyet sit sæsonkort og ønsker at skifte plads, så afholder vi byttedage den 8. og 9. juni 2018. 

Priser
Priserne starter fra 995,- for voksenkort på Sydsiden (695,- for ungdomskort). Vi har I år indført prisdifferentiering på børnebilletter og sæsonkort. De bedste pladser på stadion koster lidt mere, men det er stadigt muligt med billige sæsonkort til børn og unge - f.eks. på Sydsiden og på langsiderne mod nord og syd.

Europæiske hjemmekampe
Til kampe med sæder på Sydsiden Nedre reduceres kapaciteten til 2.300 pladser. Som sæsonkortholder kommer du på fordelslisten til forsalget, der er fordelt efter anciennitet. Læs mere om fordelslisten her.

Rygepolitik
Der er indført ny rygepolitik på Brøndby Stadion. Læs mere om den her.

Har du spørgsmål til fornyelse af dit/dine sæsonkort, kan du skrive til [email protected].

Foto: Getty Images