14. MAJ 2018 kl. 21:00
Nederlag til Brøndby IF

Brøndby IF skulle i dag op til endnu en eksamen, da FC Midtjylland kom forbi Vestegnen til en vigtig kamp for begge mandskaber. Scenen var allerede blevet sat kort før kampen, da fansene på det fyldte Brøndby Stadion leverede en tifo mange sent vil glemme. 

Fra første sekund i kampen var det tydeliget, at der ikke ville være nogen, som lagde sig ned i dag. Spillerne gik ind i nærkampene med alt de havde, hvilket betød mange spilstop og meget spil på midten af banen. Desværre gjorde det også, at de blågule aldrig rigtig fik afleveringerne til at flyde, og at de store chancer udeblev.
Dog havde Jakob Poulsen en halvflugter på stolpen, og både Arajuuri og Wilczek havde muligheden for at score åbningsmålet. 

Anden halvleg fortsatte i samme spor, og man sad med en fornemmelse af, at resultatet kunne gå begge veje. Vi skulle dog helt hen til det 83. minut for at finde kampens eneste mål. Desværre gik det til FC Midtjylland og Bubacarr Sanneh, som hoppede højest efter et hjørnespark og headede midtjyderne foran. Desværre for de blågule nåede de ikke at svare tilbage, og dermed kunne FC Midtjylland tage tilbage til Herning med sejr i bagagen. 

Næste mulighed for at svare tilbage for Brøndby IF er mod AC Horsens på fredag.