7. MAJ 2018 kl. 15:25
Masterclass-oveblik: Lidt af det hele

Brøndby IF’s unge talenter var alle tilbage på banen, da der i weekenden blev spillet hele fem kampe i Masterclass-årgangene. Vi giver dig her overblikket over, hvordan det gik.

U19: Sen sejr
For U19-talenterne har foråret budt på en rigtig god form, og inden kampen mod Randers Freja havde de blågule fået ni point i de sidste fire kampe samt spillet sig i en pokalfinale. Men, hvis de U19-spillerne troede, det ville blive  tre lette point mod Randers Freja, så tog de grundigt fejl. Efter kampen var Frederik Birk dog alligevel glad for sejren, selv om spillet ikke altid sad lige i skabet.

- Vi spiller egentlig en okay kamp mod en god modstander. Selvfølgelig er der ting, som vi kunne gøre bedre, men vi må også se på, at vi er, især i forsvaret, er hårdt ramt på skadesfronten. Da Christian Johansen bliver skadet kort inde i kampen, bliver vi nødt til at spille med to normale midtbanespillere på vores backs. Det er jo ikke optimalt, og da vi går til pause med 0-0, føler jeg, at vi faktisk kan være mest tilfredse med resultatet. I anden halvleg bølger kampen frem og tilbage, og jeg har på fornemmelsen, at dem som scorer først, også ender med at vinde kampen. Det blev så heldigvis os.  

U19: Brøndby IF – Randers Freja 2-0 (0-0)
1-0 Mileta Rajovic
2-0 Ertugrul Teksen

Startopstilling:

Magnus Warming – Mileta Rajovic

Agust Hlynsson

Jesper Lindstrøm – Peter Bjur

Filip Blazek

August Vitus Frandsen - Joel Kabongo – Anton Hendriksen – Christian Johansen

Mads Hermansen

På bænken: Mads Eslund, Jonas Madsen, Ertugrul Teksen

U17: Fortjente alle tre point
De næstældste Masterclass-talenter skulle i weekenden forsøge at komme tilbage på sporet med en sejr over Randers Freja. Og det så længe ud til at Frank Hjortebjergs drenge ville snuppe alle tre point, men til sidst formåede Randers Freja alligevel at kæmpe sig tilbage til en udligning.

- Det er meget ærgerligt, at vi ikke vinder, fordi vi spiller faktisk en fin kamp. Randers har en masse fysik, som kan være svær at styre, men vi lykkes godt med det i de første 60 minutter af kampen. Men til sidst mister vi grebet, og får for svært ved at styre deres stærke spillere. De scorer på to repostmål, så det var også lidt stolpe ud for os på den måde. Alt i alt synes jeg, vi skal være bedre til at styre kampen, også til sidst i kampen.

U17: Brøndby IF – Randers Freja 2-2 (1-0)
1-0 Roni Arabaci
2-0 Roni Arabaci
2-1
2-2

Startopstilling

Mathias Kvistgaarde

Roni Arabaci – Oliver Edip – Victor Sørensen

Tobias Lindhardt – Frederik Nørrestrand

Jakob Rasmussen – Filip Andersen – Mikkel Eslund – Martin Saleh

Jonathan Fischer

På bænken: Frederik Valdbjørn, Andrew Oseni, Laurids Brandt Andersen

U15: Ærgerligt nederlag
John Ranums drenge skulle i weekenden op mod et Lyngby Mandskab, som de tidligere på sæsonen havde slået 4-0 på udebane. Resultatet i weekenden blev det samme, desværre var det nu bare Lyngby, som kunne glæde sig over sejren.  Efter kampen var cheftræneren ikke tilfreds med første halvleg, men havde dog alligevel en del rosende ord til sine spillere.

- Op til kampen var vi blevet ramt af nogle skader samt spillere, der var blevet rykket op på U17, hvilket måske gav lidt forvirring i starten. Lyngby kommer hurtigt foran, hvorefter vi bliver ramt af endnu en skade. Derefter får vi ikke clearet ordentligt, også står det pludselig 2-0 til Lyngby. Herefter brænder vi et straffe, og Albion Aliji bliver desværre alvorligt skadet, og så skal vi igen rokere om i vores opstilling. Vi går til pause bagud 4-0, og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende.

- I anden halvleg vender det fuldstændig, og vi sidder rigtig godt på kampen. Desværre får vi ikke scoret på vores chancer, men jeg er meget stolt af spillerne, som formår, at holde hovedet højt og levere en flot præstation, i stedet for at falde fuldstændig sammen, sagde John Ranum efter kampen.

Hele Brøndby IF ønsker Albion Aliji en hurtig bedring, som efter kampen desværre blev indlagt på Rigshospitalet med en skade på den ene nyre.

U15: Brøndby IF – Lyngby BK 0-4 (0-4)

Startopstilling:

Christian Friedrich – Oliver Lippert

Youcef Mokdad

Albion Aliji – Oliver Jeppe

Marinus Larsen
Louis Christoffersen – Hjalte Andersen – Alexander Vestergaard – Sebastian Brodersen

Lucas Ziegler

På bænken: Victor Vasques, Salieu Drammeh, Noah Salling

U14: Det gik for langsomt
Brøndby IF’s U14 hold har endnu ikke tabt i 2018, og det ændrede sig ikke efter weekendens kamp. Alligevel var cheftræner, Morten Corlin, ikke tilfreds med sine spillere efter den uafgjorte kamp mod HB Køge.

- Det var ikke en særlig god kamp for vores vedkommende. Jeg ved ikke, om det var fordi, vi havde spillet pokalsemifinale i løbet af ugen, eller om det var fordi, det var vores første kamp på græs i år, men vores spil gik alt for langsomt. Vi lavede mange tekniske fejl i løbet af kampen, og HB Køge havde ligeså gode muligheder for at score det afgørende mål, som vi havde.

U14 formåedem, ligesom U19, U17 og U13, at kvalificere sig til pokalfinalen, da de slog Lyngby Boldklub 4-1 i semifinalen sidste onsdag.
 
U14: Brøndby IF – HB Køge 0-0
Startopstilling:

Kasper Larsen – Oscar Sejrup – Solomon Opoku

Jonas Krøll – Benjamin Kold

Deniz Arabeci

Jonas Nørrestrand – Hugo Ryg – Mikkel Fredsgaard – Hüseyin Tokat

Lucas Lange

På bænken: Philip Näf, Simon Blæsdahl, Kasper Herefordt

U13: Dejligt med en sikker sejr
For U13 var april ikke en særlig gavmild måned. Flere kampe endte med sene nederlag, og ærgerlige resultater. Men i løbet af sidste uge mødte de yngste Masterclass-talenter Herfølge to gange, først i pokalsemifinalen og siden i turneringen, og med en samlet målscore på 11-0 i de to kampe, ser det måske ud til at lysne lidt for Azad Corlus drenge.

- Det er rigtig rart med de her to sejre, efter vi havde nogle lidt resultatmæssige udfordringer i den sidste måned.  For vores selvforståelse og selvtillid er det vigtigt, vi får sådan et par kampe engang i mellem.
Jeg synes, vi er bedre end Herfølge i stort set alle facetter af spillet, og derfor er det meget fortjent, vi vinder så stort. Sejren er aldrig i fare, men selvfølgelig skal vi score på vores chancer, og vi har jo ført set i denne sæson, at vi ikke har kunnet omsætte chancer til mål. Drengene er jo kun 12-13 år, så det er ikke altid, at store chancer er det samme som sikre mål.

U13: Brøndby IF – Herfølge 5-0
1-0 Matteo Grosso
2-0 Benjamin Kold
3-0 Micahel Opoku
4-0 Benjamin Tabrizi
5-0 Benjamin Tabrizi

Startopstilling:

Matteo Grosso – Benjamin Kold – Michael Opoku

Hector – Ludwig Vraa

Mathias Jensen

Kean Tran – Kian Sørensen – Mikkel – Malek

Aksel Røntved

På bænken: Diyar Avci, Benjamin Tabrizi, Carl-Emil