Sejr i pokalsemifinalen

26.04.2018 20:25

Det var kendt på forhånd, at kampen ikke ville blive nogen nem opgave. FC Midtjylland ville forsøge at hævne sig over de blågule, efter Drengene fra Vestegnen slap afsted med alle tre point i Alka Superligaen fra Heden i sidste uge.

Alligevel gik der mindre et ét minut, før Kamil Wilczek havde bragt de blågule foran med 1-0. God bold i dybden og en kølig afslutning fra polakken, der er i gang med et forrygende forår.

Et kvarter senere var det Pukkis tur til at komme på måltavlen. Tibbling genvabdt bolden på midten af banen, sendte Pukki i dybden, hvorefter finnen sparkede den, næsten identisk med Wilczeks, ind bag Bill Hamid i FCM-målet.
2-0 føringen holdt til pausen efter en halvleg, hvor Brøndby IF havde siddet på stort set alt.

Det skulle dog hurtigt ændre sig, for efter blot tre minutters spil af anden halvleg havde Wikheim reduceret for FC Midtjylland. Det sparkede nyt liv i de lillaklædte-spillere, der pludselig havde meget mere energi.

Men efterhånden kom de blågule tilbage ind i opgøret og i det 65. minut scorede Wilczek sit andet mål i kampen, da han vendte på en FCM-forsvarsspiller og sendte bolden i nettet. Et super vigtigt mål der tog pusten fuldstændig fra FC Midtjylland.

Herfra stod der Brøndby IF på resten af kampen, og da Dal Hende i det 76. minut modtog sit andet gule kort, og blev sendt tidligt i bad, stod det klart, at Brøndby IF igen i år skal en tur i pokalfinalen.

Information om billetsalg til pokalfinalen bliver meldt ud på mandag den 30. april.