15. APRIL 2018 kl. 18:40
Zorniger: Jeg har aldrig hørt noget så højt

Over 25.000 brøndby-fans var i dag samlet på Brøndby Stadion til en af de mest intense og spændende Derbys i mange år. I lang tid så det ud som om, at FCK ville tage alle tre point med hjem til Frederiksberg. 
Men til sidst endte det alligevel med eurofori for Brøndby-fansene, der kunne se Hany Mukhtar score sejrsmålet i det 90. minut. 

Efter kampen Cheftræner, Alexander Zorniger også meget glad for sejren, og specielt den flotte stemning på Brøndby Stadion. 

- Det var en rigtig hård kamp, hvor FCK var gode til det, de gerne ville.
Jeg synes vi kommer bedst fra start, men mangler lige det sidste. Nogle gange blev det måske og for tydeligt, hvad vi gerne ville gøre med bolden.  Men vi blev ved med at presse dem, og sidste ende tror jeg, at det var det, der gjorde forskellen. 

- Jeg synes at det drengene og fansene formår at skabe sammen, er helt enestående. Jeg kan ikke huske, og jeg har været med til en del kampe i Bundesligaen, et så højlydt stadion. 
Jeg er glad for, at min datter havde høreværn på oppe på tribunen, sagde en stolt Zorniger kort efter kampen. 

Du kan finde hele interviewet på Brøndby Indefra

Den næste hjemmekamp for de blågule i Alka Superligaen er mod FC Nordsjælland den 29. april. Du finder din billet her.

Foto: Getty Images