15. APRIL 2018 kl. 18:15
Fantastisk Derby

For mange Brøndby-fans er Derbyet en af de kampe, man ser mest frem til i løbet af sæsonen. Og med et Mesterskabsspil der er mere end rigeligt spændende, så var der lagt op til et spændende og intenst opgør på Brøndby Stadion. 

Og det skal vi da også love for at det blev, med brændte straffespark, saksesparksforsøg og kæmpe chancer i begge ender. 

Stemningen fra start i top, på et næstent fyldt Brøndby Stadion, og de blågule kom da også bedst fra start i kampen, hvor de spillede sig til flere store chancer. Deriblandt en kæmpe chance til Kamil Wilczek der desværre blev reddet på stregen. I stedet for kunne FCK bringe sig foran efter 21 minutter på et mål af Peter Ankersen. 
En stilling der ikke blev ændret på i første halvleg. 

Anden halvleg skulle vise sig, at blive mindst lige så spændende. Igen havde Brøndby IF bolden mest, og spillede sig igen til gode muligheder, og igen var Wilczek tættest på med et fantastisk saksespark, som Stefan Andersen kun lige fik dirigeret uden om målet. 

Men alligevel fik FCK den største chance. En lang bold som Santander fik headet videre til Fischer, der blev fældet af Rønnow og dermed straffe til FCK. Men så vendte heldet, og Robert Skov sparkede på overliggeren, og pludselig var Brøndby IF stadig med i kampen. 

I det 76. minut kom udligningen endelig. Indlæg til Kamil Wilczek sparkede bolden sikkert ind til 1-1. Nu kogte stadion fuldstændig, men Brøndby-spillerne ville have mere. 

Og i tillægstiden skete det. Med et frispark lidt ude for feltet, gik Mukhtar til bolden, og bragede den helt op i hjørnet til slutresultatet 2-1. Et fantastisk comeback blev dermed en realitet.