13. APRIL 2018 kl. 10:15
Billetstatus på udekampen i Horsens

Når Brøndby IF skal møde AC Horsens på udebane den 18. maj, bliver det med masser af blågule fans på lægterne. Hjemmeholdet har således vist stor velvillighed ved at udvide udebaneafsnittet, så Brøndby-fansene får hele 5.100 pladser.

Dette bliver også det endelige antal udebanepladser, selvom der har været dialog om at udvide udebaneafsnittet yderligere på grund af stor efterspørgsel. Det har af sikkerhedmæssige hensyn ikke været muligt at finde plads til endnu flere Brøndby-fans.

Vi opfordrer alle Brøndby-fans til ikke at købe billet til andre afsnit, da man vil blive afvist i døren. AC Horsens forbeholder sig retten til at annullere de billetter, de mistænker for at være købt af Brøndby-fans til andre tribuneafnsit end udebaneafsnittet.

Foto: Getty Images