Zorniger: Det er altid positivt at starte med tre point

02.04.2018 20:35

Brøndby IF skulle i dag en tur til Aalborg, et sted der tidligere har voldt de blågule store problemer, for at forsørge at tage alle tre point med hjem til Vestegnen. Men allerede efter først halvleg var der ikke meget tvivl om udfaldet.
Brøndby IF havde spillet AaB ud af banen og gik til pause med en 3-0 føring. En føring der ikke blev ændret ved, og de blågule fik derfor den bedst mulige start på Mesterskabsspillet. 

- Vi var virkelig gode i første halvleg, mod et hold som stod meget dybt, og bare ventede på en kontramulighed. Jeg synes vi kontrollerer kampen meget flot, og så har vi nok kvalitet i offensiven til at score tre fantastiske mål. I anden halvleg ville jeg gerne have lidt mere bevægelse og hurtigere afleveringer fra holdet, så havde vi nok lavet lidt flere mål, men i stedet er det AaB, der får lidt chancer. Det eneste positive ved det er, at Rønnow får vist sin klasse med et par gode redninger.

Men det er altid godt at starte med et clean sheet og tre point i Aalborg, sagde en tilfreds Alexander Zorniger kort efter kampen. 

Hør hele interviewet på Brøndby Indefra

Foto: Getty Images