Fisker: Vores spil kræver 100%

02.04.2018 21:20

Tre mål i første halvleg afgjorde Brøndby IF’s første kamp i Mesterskabsspillet, da man søndag aften besejrede AaB med 3-0. 

Johan Larsson, Kamil Wilczek og Teemu Pukki stod for scoringerne, og efter kampen var oplæggeren til det andet mål – Kasper Fisker – godt tilfreds med indsatsen i kampens første halvdel.

- Vi spiller vores spil i første halvleg, hvor vi er meget aggressive mod dem. De prøver at spille meget på deres egen halvdel, og der er vi rigtig gode til at erobre bolden hurtigt og skabe angreb. Og så scorer vi jo på vores chancer, og det er et godt udgangspunkt. Johan starter med at klappe den op i hjørnet, og det er altid en perfekt start, fortæller Brøndby IF’s nummer 8, der dog var mindre tilfreds med anden halvleg, hvor gæsterne lettede lidt på speederen. 

- Man kan se i anden halvleg, at vi skruer lidt ned for blusset, og når vi gør det, er vi ikke bedre end de andre hold. Så det skal vi altid huske på – vi er nødt til at spille på 100 %, hvis vi vil spille vores spil. Det var ikke en del af planen, og vi ville helst have fortsat i højt tempo, men det er også svært at være utilfreds efter en 3-0-sejr i Aalborg.

Næste kamp for Brøndby IF er på torsdag, hvor SønderjyskE er modstanderen i DBU Pokalen, og herefter kommer Mesterskabsspillet til Brøndby Stadion, når AC Horsens er modstanderen. Du kan købe billet til det opgør her.

Foto: Getty Images