Troels Bech: Mesterskabsspillet er én kamp ad gangen

01.04.2018 07:25

I morgen aften starter Mesterskabsspillet for Brøndby IF’s vedkommende, og det er med en svær opgave på udebane mod et AaB-hold, der ikke har tabt i de sidste seks kampe. Efter dem venter ni andre spændende og lige så svære opgør, men for nu er de kampe gemt væk.

- For os som klub er der kun én kamp i Mesterskabsspillet, der tæller, og det er den næste – nøjagtig som vi greb det an i grundspillet, forklarer sportsdirektør Troels Bech og henviser til strategi 6.4.

- Vi har lagt en plan for en otteårig periode, og den er vi nu lidt over halvandet år inde i. I forhold til den er vi nok kommet lidt foran på flere punkter, og derfor har vi også ændret målsætningen om en placering i top fem til en placering blandt de tre bedste, men ellers holder vi fast i det hårde arbejde i både den sportslige og kommercielle afdeling. Det er hele grundlaget for, at vi kan følge vores strategi og er kommet lidt foran i forhold til tidsplanen.

- Så er det selvfølgelig bedre at være foran en plan end bagud, men det betyder ikke, at vi render rundt med hænderne over hovedet og lover guld og grønne blade på træerne i Vestskoven. Vi går efter at vinde hver eneste kamp, vi spiller, og hvis det resulterer i en bedre placering end den budgetterede tredjeplads, så er det selvfølgelig en bonus, vi meget gerne tager med, understreger Troels Bech.

Både spillertrup og trænerstab kan se frem til en maksimal opbakning i Mesterskabsspillet, og Brøndby IF’s fans kan til stadighed imponere sportsdirektøren.

- Interessen for- og opbakningen til vores klub taler for sig selv. I sidste uge, da vi frigav billetsalget til vores hjemmekampe i Mesterskabsspillet, lagde Brøndby-fans vores billetudbyders hjemmeside ned på mindre end et minut. Vi har solgt over 9.300 sæsonkort – over en tredjedel af Brøndby Stadions kapacitet - og på udebane ser vi konstant udsolgte og udvidede udebaneafsnit.

- Den opbakning betyder ikke kun meget for klubben, og selv om det hurtigt kan komme til at lyde som en floskel, så giver vores fans vokale og visuelle opbakning på tribunerne over hele landet nogle ekstra procent til spillerne på banen. Jeg er sikker på, at de også er helt klar over, at klubben og spillerne gengælder deres følelser, og det sammenhold, det fællesskab bliver endnu vigtigere i den næste kamp. Og så den næste.

Kampen på mandag på Aalborg Portland Park starter kl. 18:00, og der kan købes billet her. Du kan følge kampen live på 3+ og på Twitter, hvor vi opdaterer live på profilen @BrondbyLive

Du kan købe billet til Brøndby IF’s hjemmekampe i Mesterskabsspillet her.