31. MARTS 2018 kl. 08:05
Zorniger inden AaB: De er teknisk gode

Mandag går det løs i Alka Superligaens Mesterskabsspil, når Drengene fra Vestegnen møder AaB på Aalborg Portland Park kl. 18:00.

Hjemmeholder er inde i en god stime, hvor de ikke er gået fra banen som tabere i de seneste seks opgør, men det er ikke det faktum omkring AaB, som Alexander Zorniger fokuserer på.

- Folk taler måske om, at AaB ikke har tabt i de sidste seks kampe, men det er ikke så vigtigt. Vi har ikke tabt de sidste 22, men til gengæld har vi ikke vundet over AaB. De to gange, vi har mødt dem, har vi spillet uafgjort.

- Den anden kamp, den i Aalborg, var specielt svær, og i ingen af kampene mod dem, er vi sluttet med 11 mand på banen. Det skal vi selvfølgelig tale om med spillerne, lyder det fra cheftræneren.

Zorniger forventer 90 intense minutter i det nordjyske, og de mange Brøndby-fans på tribunerne og foran tv-skærmene får noget at se frem til.

- AaB er et teknisk godt hold, der kan skabe målchancer gennem evner med bolden og ikke bare smide en lang bold op efter en hurtig angriber, så det bliver en interessant kamp. 

- De har også nogle stærke midterforsvarere, og de kan spille med både to og tre i det centrale forsvar, men vi fokuserer ikke så meget på, om de spiller på den en eller anden måde bagerst. De har spillet med to og tre i midterforsvaret mod os i denne sæson, og vi ved, hvordan vi skal spille mod begge typer forsvar, så det bliver ikke det afgørende for os, siger Zorniger og understreger en vigtig pointe i Mesterskabsspillet og inden kampen i morgen.

- Vi siger til spillerne, at de ikke skal se på Mesterskabsspillet som mere end den næste kamp. Det handler om én kamp og tre point. Det er det, vi går efter.

Du kan se kampen mod AaB live på 3+, ligesom vi som altid opdaterer live fra kampen på twitter.com/brondbylive.

Foto: Getty Images