Landsholdsoverblik: Sådan gik det Brøndby-spillerne

28.03.2018 11:45

Fem Brøndby-spillere har i de seneste dage været aktion for deres respektive A-landshold. Vi giver dig her et overblik over, hvordan det gik.

Frederik Rønnow
Brøndby IF’s målmand var blevet udtaget til Åge Hareides danske trup, som skulle spille træningskampe mod Panama og Chile, hvor af den første kamp blev spillet på Brøndby Stadion. Det blev desværre ikke til spilletid for Brøndby-keeperen, som kunne se Danmark vinde 1-0 over Panama og spille uafgjort 0-0 mod Chile.

Hjörtur Hermannsson
Hjörtur Hermannsson var sammen med det islandske landshold taget på USA-turné, da de først spillede mod Mexico i Californien og derefter Peru i New Jersey. I det første opgør måtte Hjörtur se Island indkassere et 3-0 nederlag fra bænken. Den anden kamp sluttede også med et nederlag, det lød på 3-1 for de islandske vikinger, men her fik Hjörtur dog mulighed for at vise sine kvaliteter, da han spillede alle 90 minutter.

Johan Larsson
Brøndby IF’s anfører skulle sammen med det svenske landshold møde Chile på Friends Arena i Stockholm i deres første træningskamp. Larsson startede kampen på bænken, men kom ind efter 80 minutters spil. Desværre scorede Chile i det 90. minut til slutstillingen 1-2.
I Sveriges anden træningskamp fik Larsson fuld tid på højre back, desværre for ham og Sverige endte kampen 1-0 til Rumænien.

Paulus Arajuuri og Teemu Pukki
Bedst gik det for vores to finske landsholdspillere. I deres første træningskamp fik både Arajuuri og Pukki fuld spilletid, da Finland spillede 0-0 i et tæt opgør mod Makedonien. I den anden træningskamp mod Malta fik Arajuuri igen fuld spilletid, hvorimod Pukki blev taget ud efter 75 minutter. Til gengæld nåede Brøndby IF’s angriber at nette to gange til 1-0 og 3-0 inden sin udskiftning. Kampen sluttede 5-0 til Finland.

U18
Anton Hendriksen, Magnus Warming, Mads Hermansen og Peter Bjur fra Brøndby IF's U19-hold var taget med U18-landsholdet til Tjekiet, hvor stod den på to træningskampe mod Tjekkiets U-18 mandskab. Den første endte med en 3-0 sejr til Tyrkiet og anden kamp sluttede uafgjort 2-2. Alle fire Masterclass-spillere fik spilletid i løbet af de to kampe.

U17
U17-landsholdet var taget til Østrig for at spille Elite Round mod værtsnationen samt Frankrig og Bosnien-Herzegovina, med sig havde de taget de tre masterclass-talenter Andreas Pyndt, Morten Frendrup og Muamer Brajanac.

Landsholdet vandt deres første opgør over Østrig 1-0, derefter 2-1 over Frankrig og sluttede af med et nederlag på 1-0 til Bosnien-Herzegovina. Alt i alt betød resultaterne, at Danmark sluttede 2'er i gruppen, og dermed sikrede sig en plads til EM, som bliver spillet til maj i England.
De tre Brøndby-spillere havde hver især en god andel i Danmarks kvalifikation til EM, da de alle kom på banen i løbet af de tre kampe.