Til sidst kom sejren i hus

18.03.2018 19:00

I, hvad der skulle vise sig at blive en meget tæt og på nogle punkter nervøs kamp, blev Jan Kliment den store helt for de blågule.

Brøndby IF havde ellers sine chancer, for at få scoret i første halvleg. Især en dobbeltchance til de to angribere i blågult, var et symbol på den manglende skarphed. I anden halvleg stod der Brøndby IF på det meste og de fik da også bolden i nettet i det 66. minut, desværre hævede linjevogteren korrekt flaget for offside. Hobro kom dog også frem til deres del af chancer, men heller ikke de kunne finde skarpheden.

Men i det 75. minut kom målet endelig. Et perfekt indlæg til Hany Mukhtar, der stille og roligt satte panden på og placererede bolden uden for Jeppe Rasks rækkevidde.

Desværre holdt føringen ikke længe, før Edgar Babayan tog sagen i egen hånd og præcist sparkede bolden ind bag en chanceløs Rønnow.
En stilling der varede indtil det 87. minut, indtil dagens redningsmand, Jan Kliment, bragede den ind til slutresultatet 2-1.