Rønnow: Jeg tænker ikke på topstriden

18.03.2018 19:55

Brøndby IF afsluttede i dag grundspillet i Alka Superligaen med en sejr over Hobro. Kampen blev en tæt affære med mange brændte chancer i begge ender, og vi måtte helt hen til de 87. minut, før Jan Kliment kunne sparke sejrsmålet ind. Efter kampen havde Frederik Rønnow ros til sine medspillere, for at forblive tro mod deres eget koncept.

- Vi ved, hvad de kan. Men samtidig ved vi, at hvis vi bliver ved med at presse på og spille vores spil, skal vi nok komme frem til chancerne. Jeg synes, det viser, at vi har en tålmodighed og kæmpe tro på tingene. Derudover har vi også den skarphed, som gør, at vi formår at score i de afgørende øjeblikke.

Med sejren slutter Brøndby grundspillet af på førstepladsen med FC Midtjylland lige i hælene. Det er dog ikke noget, der optager de blågules målmand.

- Jeg tænker ikke så meget over topstriden, men det er da klart, at det er tæt. Men vi fokuserer på os selv, og vores eget spil, noget som jeg synes, vi har gjort rigtig flot indtil videre.  Vi skal blive ved med at skabe resultater, som vi gør det i dag, også selv om vi ikke rammer topniveauet, sagde Frederik Rønnow, der allerede på torsdag vender tilbage til Brøndby Stadion, når Danmark møder Panama i en træningskamp, som du kan læse meget mere om her:  

Foto: Getty Images