Sportscheferne er enige: Det bliver et brag af en kamp på søndag

16.03.2018 10:15

På søndag spilles den sidste kamp i Alka Superligaens grundspil, når Hobro IK gæster Brøndby Stadion. Det er ligaens tophold, der tager imod nummer syv, og det bliver to hold med masser at kæmpe for, som mødes. 

Brøndby IF skal fortsætte den gode stime, hvor det endnu ikke er blevet til et nederlag på hjemmebane i sæsonen, og hvor forårets to hjemmekampe er endt med to sejre. Mens hjemmeholdet derfor skal ud og forsøge at holde fast i førstepladsen, skal gæsterne fra Hobro IK forsøge at komme op på sjettepladsen, der giver adgang til Mesterskabsspillet.

Og sportschef for Hobro IK, Jens Hammer, glæder sig til søndagens opgør. 

- Det er selvfølgelig en meget vigtig kamp for os. Vi har en god chance for at komme med i Mesterskabsspillet, hvis vi vinder, så vi går benhårdt efter de tre point på søndag. Jeg har hørt mange sige, at vi kan spekulere i at tabe, og at det angiveligt skulle være en fordel på den ene eller den anden måde, men det kan jeg slet ikke sætte mig ind i. Vi spiller for at vinde hver eneste gang, fortæller sportschefen, der samtidig håber på at kunne være det første hold til at slå Brøndby IF siden august 2017.

- Vi kan godt lide at spille i Brøndby, og der er altid masser af glade mennesker, der er kommet for at støtte deres hold, og det plejer at være garanti for en god fodboldkamp. Og så er det et sjovt fodboldhold at møde, fordi de spiller så underholdende og hurtigt, og det ville være flot at kunne være de første til at slå dem i lang, lang tid.

Også på sportsdirektørens kontor i Brøndby ser man frem til kampen, og Troels Bech forventer, at fansene kommer til at få rigeligt med underholdning til søndagens opgør.

- Det er to hold med masser at spille for, der mødes – vi skal jagte tre point hver eneste gang, og vi vil gøre, hvad vi kan for at holde fast i den øjeblikkelige førsteplads, mens Hobro kan opnå en meget vigtig placering, der giver adgang til Mesterskabsspillet resten af foråret. Så jeg er ikke i tvivl om, at det bliver en kamp med rigtig meget spænding og underholdning for dem, der trodser vintervejret på søndag.

Men selvom der bliver lovet spænding på grønsværen, regner Jens Hammer at have en del af sit fokus rettet mod sin mobiltelefon under kampen.

- Det bliver en vanvittig spændende dag, og jeg kommer helt sikkert til at sidde med mobilen fremme hele tiden og tjekke de øvrige resultater. Det bliver travlt, men helt sikkert også utrolig spændende.

Der er kampstart kl. 17:00, og du kan købe billet til det vigtige opgør på søndag her