13. MARTS 2018 kl. 13:05
Rønnow udtaget til A-landsholdet

Når landsholdet skal finpudse formen frem mod VM i Rusland til sommer, bliver det med Frederik Rønnow i truppen.

Udover at glæde sig over udtagelsen, kan Rønnow også se frem mod en kamp i vante omgivelser, når Brøndby Stadion skal danne rammerne om ogøret mod sydamerikanerne fra Panama den 22. marts, noget som Brøndby-keeperen ikke er uvant med.

Derudover bliver Rønnow ikke den eneste spiller med en baggrund hos de blågule. Riza Durmisi, Andreas Christensen og Mike Jensen er nemlig også udtaget til truppen, og kan derfor også glæde sig til et gensyn med Brøndby Stadion. 

Du kan stadig nå at deltage i festdagen, der blandt andet byder på en stor fanzone inden kampen, og sende drengene godt afsted til VM, ved at købe din billet til kampen mod Panama her.

Foto: Getty Images