11. MARTS 2018 kl. 17:00
Startopstillingen til udekampen mod AC Horsens

Om en time sparkes dagens sidste Alka Superliga-kamp i gang, når Brøndby IF møder AC Horsens på CASA Arena. Opgøret er samtidig Superliga-kamp nummer 900 for Brøndby IF, og gæsterne kan forhåbentlig fejre jubilæet med en fjerde sejr i træk.

Til kampen må cheftræner Alexander Zorniger se bort fra Simon Tibbling, der er blevet syg. Det betyder, at Lasse Vigen starter kampen på midtbanen, mens Andreas Bruus er blevet tilføjet til truppen. I forsvaret erstatter Paulus Arajuuri Hjörtur Hermannsson, og de 11 startere for Brøndby IF ser derfor således ud:

Kampen på CASA Arena bliver fløjtet i gang kl. 18:00, og på 3+ er optakten netop startet. Du kan også følge med på Twitter, hvor Brøndby Live opdaterer direkte fra opgøret.

Artikelbillede: Getty Images