8. MARTS 2018 kl. 13:00
Træn som Masterclass-talenterne på Brøndby Elitecamp

I uge 30 kan du opleve at blive trænet som talenterne fra Brøndby Masterclass, når Brøndby IF inviterer til Brøndby Elitecamp. 

Spillerne på Brøndby Elitecamp vil opleve et sportsligt program, som er lavet ud fra det, talenterne i Brøndby Masterclass træner efter. Der vil altså være mulighed for at få en smagsprøve af, hvad det vil sige at være talent i Brøndby Masterclass med seriøs fodboldtræning og fokus på den enkelte spillers færdigheder.

Der vil være plads til 12 spillere i hver gruppe (bortset fra gruppen af målmænd hvor der vil være seks pladser), som dagligt vil have to til tre træningspas - bortset fra onsdag hvor der vil være skruet lidt ned for det sportslige og op for øvrige aktiviteter. Campen er for drenge og piger i årgangene 2006-2010, og der vil både være grupper for målmænd og markspillere.

- Spillerne vil opleve nogle dygtige trænere, som er forberedt og klar til at give spilleren en oplevelse for livet. Udover at vi forventer, at alle spillerne vil gå fra campen som en endnu dygtigere fodboldspiller, er der også stor fokus på oplevelser uden for banen, fortæller Christian Sørensen, der er TOP center-træner og står for Brøndby Camp.

Fodboldtræning og meget mere
Ud over det sportslige på fodboldbanen vil spillerne også få rundvisning på Brøndby Stadion, Q&A med en Superliga-spiller, foredrag, sprint-test og meget mere. 

Prisen på 2.750 kroner indeholder en hel uge med fodbold, tøjpakke (t-shirt, shorts, sokker, en drikkedunk og en sportstaske), morgenmad, frokost, frugt, individuel spillerevaluering, to billetter til en udvalgt Alka Superliga-kamp på Brøndby Stadion og meget andet. 

Campen er hver dag fra 09:00-15:00 med mulighed for at være der fra 08:00-16:30, og ligesom det gør sig gældende for Brøndby Masterclass-talenterne, skal spillerne ikke tænke på tøjvask, da holdlederen sørger for, at træningstøjet ligger klar til dagens træning.

Alle spillere skal være vant til at træne minimum to gange om ugen og spille en kamp, ligesom de skal være indstillet på en træning med høj intensitet og højt niveau både fra trænere og spillere.

Lyder dette som noget for dig? Så send din ansøgning til [email protected] senest torsdag den 10. maj med angivelse af spillernavn, fødselsdato, klub, hold, række/stævneniveau, position og fodbolderfaring.