27. FEBRUAR 2018 kl. 13:10
Første kamp med forbedret Sydsiden: Det var en succes

Kampen mod FC Helsingør i søndags endte med store blågule smil, da Brøndby IF vandt 6-1 og dermed kunne sætte tre point ind på kontoen. Men det var ikke kun resultatet, der var værd at smile over for Brøndby-fansene - også på fanfronten var kampen nemlig et lyspunkt, da man kunne indvie den forbedrede Sydsiden, hvor "hullet" var blevet formindsket væsentligt for at højne stemningen og gøre plads til et permanent capo-tårn.

Og efter de 90 minutters fodbold stod Brøndby IF's SLO-team tilbage med et positivt indtryk af den "nye" tribune.

- Det gav en større stemningskerne end tidligere, hvilket er vigtigt for at udfylde tribunens potentiale. Det vil forhåbentligt blive bedre løbende, efterhånden som tribunen tilvænnes den nye dynamik, og vi kommer også til at justere lidt i samarbejde med capoerne, trommerne og Brøndby Tifo. Det er sådan noget som stødarbsorberende underlag, så lyden fordeles bedre, få capoerne mere synlige og sikre Brøndby Tifo de samme muligheder, som inden det nye tårn kom, fortæller Lasse Bauer.

Næste gang, Sydsiden skal i brug igen, er allerede på søndag, hvor OB kommer på besøg. Kampen starter kl. 18:00, og du kan købe din billet til opgøret her.