Hany Mukhtar (6 point)
---
Ricki Olsen (3 point)

Vinkler om kampen

Det er første gang siden maj 1981, at FC Helsingør (dengang moderklubben Helsingør IF) gæster Brøndby Stadion. For 37 år siden foregik kampen i den næstbedste række, 2. division, hvor 1.615 tilskuere så hjemmeholdet vinde 2-1.

Brøndby IF er ubesejret i de seneste 15 Superligakampe (11 sejre og fire uafgjorte) svarende til perioden siden august 2017. En tilsvarende serie af Superligakampe med point har Brøndby IF ikke præsteret siden august 2004-marts 2005, hvor det blev til 13 sejre og seks uafgjorte i træk.

På Brøndby Stadion er Brøndby IF ubesejret i de 10 seneste Superligakampe (otte sejre og to uafgjorte) svarende til perioden siden maj 2017. Det er klubbens bedste periode hjemme siden april 2005-maj 2006, der gav 20 sejre og to uafgjorte.

Uafgjort har som oftest været resultatet af Brøndby IF’s første Superliga-hjemmekamp efter vinterpausen. Således har de seneste ni forårsåbninger på Brøndby Stadion budt på fire uafgjorte, tre nederlag og blot to sejre.

Brøndby IF har scoret i de seneste 12 Superligakampe, hvilket er klubbens bedste præstation siden oktober 2010-april 2011 (16 kampe i træk med scoring). Alene i de fem hjemmekampe har Brøndby IF scoret i alt 17 mål med fire scoringer i tre af kampene.

Brøndby IF’s tre seneste Superligakampe med Michael Johansen som dommer er alle endt uafgjort. I disse tre kampe har han uddelt 18 advarsler, et rødt kort til Paulus Arajuuri samt dømt et straffespark mod Brøndby IF.

Brøndby IF har på det seneste haft et overtag med oprykkere i Superligaen, hvor det i indeværende sæson er blevet til sejre over Hobro IK og FC Helsingør. I sidste sæson blev det til to sejre over Silkeborg IF, en sejr og en uafgjort mod AC Horsens og to sejre og to nederlag mod Lyngby BK.

Brøndby IF er sæsonens bedste klub til at holde nullet, hvilket er sket i otte ud af sæsonens 21 Superligakampe. Fem af de otte clean sheets er kommet i hus på Brøndby Stadion, dog ikke i nogen af de fire seneste hjemmekampe.

Brøndby IF har scoret 46 mål i indeværende sæson, men det har været skævt fordelt mellem de to halvlege. Knap 70 pct. af målene (32 ud af 46) er scoret i anden halvleg, hvor målene har været jævnt fordelt ud over de 45 minutter.