Zorniger: Vi kæmper flot

18.02.2018 21:45

På en svær udebane i Aalborg spillede Brøndby IF uafgjort mod AaB. Endnu sværere blev det i det 30. minut på grund af det røde kort, Hjörtur Hermannsson modtog efter blot 30. minutters spil.

Men på trods af at være en mand i undertal, lykkedes det de blågule at styre store dele af kampen. Derfor kunne Alexander Zorniger heller ikke finde ud af, hvordan han havde det efter kampen. 

- Jeg sidder tilbage med en blandet følelse. Vi kommer foran 1-0, men så får de et lidt unødvendigt mål. Samtidig synes jeg, at vi alt i alt håndterer hele kampen rigtig godt. De har måske en chance udover deres mål, men så heller ikke mere. 

- Drengene gav virkelig alt, de havde på banen, og de første 15 minutter sidder vi på det hele, men så begynder vi at slappe for meget af i vores presspil, og jeg tror, det er en af grundende til, at vi laver det her unødvendige straffespark. Men sådan noget sker, og jeg synes vi kæmper flot, efter vi bliver reduceret til 10 mand, lød det blandt andet fra Zorniger efter kampen.

Få resten af cheftrænerens reaktion på Brøndby Indefra, spm du kan downloade her.

Næste kamp for Brøndby IF er hjemme mod FC Helsingør den 25. februar.  Du kan købe billet til kampen her.

Foto: Getty Images