Nyheder på partnersiden hos Brøndby eSport

20.02.2018 10:45

Arbejdernes Landsbank har været fast partner i Brøndby eSport siden begyndelsen af sidste år, og det gode samarbejde fortsætter nu året ud. 
 
- Vi er stolte og glade over, at Arbejdernes Landsbank har forlænget deres aftale med Brøndby eSport. Arbejdernes Landsbank har været en engageret partner på eSport i Brøndby IF, siden vi startede sidste år, og når de forlænger samarbejdet, er det en understregning af, at vi er på rette vej, fortæller marketingchef Thomas Skov. 
 
Og hos Arbejdernes Landsbank, der som bekendt også er hovedsponsor for Alka Superliga-holdet, glædes man over udsigten til det fortsatte samarbejde.
 
- Vi har med stor interesse fulgt søsætningen af Brøndby eSport, og for os har det haft stor værdi at være med i processen, der både har budt på en VM-titel og flere store præstationer. Der er ingen tvivl om, at der er stor interesse for esport - det har vi kunnet se ved de arrangementer, vi har været med til, hvor der har været rigtig stor opbakning. Så vi er meget glade for at fortsætte partnerskabet med Brøndby eSport, fortæller kommunikation- og marketingdirektør i Arbejdernes Landsbank Peter Froulund.
 
Carlsberg SPORT som ny partner til Brøndby eSport
Mens Arbejdernes Landsbank forlænger samarbejdet, er der også kommet ny partner til i Brøndby eSport. Carlsberg SPORT kan således præsenteres som ny partner, og det glæder naturligvis også marketingchefen.
 
- Carlsberg og Carlsberg SPORT er allerede en stor og engageret partner i Brøndby IF, så vi er meget glade for, at Carlsberg SPORT nu også bliver en del af esporten. Samarbejdet betyder, at vi i løbet af det kommende år vil lave endnu flere tiltag til glæde for vores fans og følgere.

Hos Carlsberg SPORT ser man også positivt på aftalen med Brøndby eSport, som vil give anledning til endnu flere arrangementer inden for esporten. 

-Vi ser mange muligheder i denne aftale med Brøndby eSport – især de mange aktiviteter, aftalen indeholder, glæder vi os meget til. Udover en masse Carlsberg SPORT sodavand har vi et team klar til at være aktive samarbejdspartnere, og vi ønsker at bidrage til spændende fælles aktiviteter samme med Brøndby eSport, fortæller Britt Bach Pedersen, der er Senior Commercial Manager i Carlsberg SPORT.