12. FEBRUAR 2018 kl. 15:55
Sejr til reserverne

Efter Brøndby IF's sejr i Lyngby i går var det i dag reservernes tur til at gøre førsteholdet kunsten efter. Det unge Brøndby-mandskab skulle op mod reserverne fra FC Helsingør på den nye træningsbane ved Brøndby Stadion. 
Og det blev en tæt kamp, hvor vi skulle helt hen til det 85. minut, før Jan Kliment kunne score sit andet mål til slutresultatet 2-1. Selvom det var en tæt kamp, var Martin Retov dog tilfreds med drengene efter.

- Vi holder dem jo praktisk talt på ét skud på mål hele kampen, så selvom jeg måske gerne ville have vundet lidt større, så jeg kan ikke være utilfreds. Derudover scorer Jan (Kliment, red.) jo også to mål, så der helt klart flest positive ting at tage med videre. 

Brøndby IF startede med nedenstående 11 spillere:
 

Jan Kliment - Kevin Mensah

Agust Hlynsson

Filip Blazek - Morten Frendrup

Lasse Vigen

Svenn Crone - Joel Kabongo - Paulus Arajuuri - Christian Enemark

Benjamin Bellot

 

Bænken; Viktor Anger (GK), Jonas 'Mini' Madsen, Frederik Tønsberg, Mileta Rajovic, Jesper 'Jobbe' Lindstrøm, Peter Bjur