8. FEBRUAR 2018 kl. 14:50
Ny udebanepakke i Alka Superligaen

Klubber, fanklubber og SLO'er fra alle Alka Superligaens klubber har de seneste dage udarbejdet den nye udebanepakke, hvor størstedelen vil være gældende allerede fra foråssæsonens start i weekenden.

Udebanepakken har til formål på sigt at forbedre stemningen til Superliga-kampe landet over, og en stor del af det mål kan opnås ved at give de medrejsende udebanefans bedre forhold. Således er der udarbejdet 13 konkrete punkter, der vil gøre stadionoplevelsen bedre for dem, der tager væk hjemmefra for at følge deres hold. 

- Det er et meget positivt tegn og op til flere skridt i den rigtige retning at sætte fokus på dem, der måske har haft en tendens til at blive glemt tidligere; nemlig udebanefansene. Jeg håber selvfølgelig, at det generelt vil få flere til at tage med på udebane, og selvom vi aldrig har haft udfordringer med det i Brøndby, giver det jo også noget ekstra til hjemmeholdets fans, når der er mødt mange fra modstanderholdet op, fortæller Brøndby IF's SLO, Lasse Bauer.

Du kan læse mere om udebanepakken her, ligesom du også kan se Brøndby IF's informationsside til udebanefans her.

Foto: Getty Images