Fisker: Betyder meget for os, fansene og hele klubben

04.02.2018 15:50

Kasper Fisker startede i dag inde, da Brøndby IF slog FCK 1-0 i Telia Parken. En kamp, hvor der kæmpet hårdt fra begge hold lige indtil allersidste fløjt, og hvor FCK i perioder godt kunne have udlignet.
Derfor var det også en ekstra glad Kasper Fisker, som satte ord på kampen: 

- Når alt kommer til alt, så var det en Derby-sejr, og det, ved vi, betyder meget både for os, for fansene og for klubben. Det skal ikke bare være endnu en sejr, for ligemeget hvad er det noget særligt at vinde de her kampe. Det har jeg i hvert fald kunnet mærke, den korte tid jeg har været her, fortalte Kasper Fisker, der håber på at ride videre på den gode start.

- Det er noget ekstraordinært, og det skal vi nyde, og vi skal især tage selvtilliden med videre. Det hjælper ikke noget bare at nyde den for meget, hvis vi så går hen og taber på søndag. Så vi skal selvfølgelig tage selvtilliden med, og det at vi allerede har spillet en rigtig betydningsfuld kamp. 

Pokalkampen var Brøndby IF's første vigtige i kamp i 2018, og man må sige, at det startede med et brag. Dog ville Kasper Fisker gerne have taget det høje niveau fra første halvleg med ind i anden. 

- Det er fedt, at man altid er klar, når man spiller de her kampe. Hvis vi nu havde startet med Lyngby ude, så kunne det have været, at man lige skulle vænne sig til det hele igen. Her bliver vi smidt direkte ind i det, og alle er klar fra start, og det ved man, når det er Derby. 

- Jeg kunne godt mærke, at vi var trætte til sidst og kom til at stå langt tilbage. De kontrollede kampen for meget, hvilket ikke er en del af vores spil. De får også skabt den ene chance i anden halvleg og så frisparket til sidst. Så ja, jeg ville gerne have spillet en bedre kamp til sidst og spillet anden halvleg ligesom første halvleg. 

Med sejren i dag går Brøndby IF videre i DBU Pokalen, hvor de møder SønderjyskE i kvartfinalen.