13. JANUAR 2018 kl. 15:15
Zorniger: Generelt var det godt

Første træningskamp for Brøndby IF i 2018 endte med en komfortabel 4-1-sejr over FC Roskilde. Simon Tibbling bragte hjemmeholdet foran i første halvleg, og i anden halvleg blev der scoret yderligere tre blågule mål af henholdsvis Lasse Vigen, Kevin Mensah og Teemu Pukki.

Det var derfor en tilfreds træner, der efter kampen snakkede med Brøndby Indefra.

- Genrelt var det godt. Det har været en hård første uge, og mange af spillerne var også med i går til indendørsturneringen. Anden halvleg var god, og det var de første tyve minutter også, fortalte Alexander Zorniger efter kampen til Brøndby Indefra. Du kan se hele interviewet - samt et interview fra pausen med målscoreren Simon Tibbling - på indefra.brondby.com.

Næste træningskamp er allerede på onsdag, hvor Fremad Amager besøger den nye træningsbane i Brøndby.

Foto: Getty Images