10. JANUAR 2018 kl. 10:30
Dekorer dit hjem med nye Brøndby-plakater

Hvis væggene i hjemmet trænger til et ansigtsløft, og man samtidig har en svaghed for de blågule fra Vestegnen, er de nye Brøndby-plakater måske sagen.

Plakaterne, der kan købes i Brøndby Shoppen og på brondbyshoppen.dk, tager udgangspunkt i billeder af spillere samt kendetegn ved Brøndby IF og Vestegnen i det hele taget. 

Med de tre spillerplakater kan du se tilbage på mindeværdige Brøndby-øjeblikke hver gang, du kigger på væggen, bordet eller andre steder i hjemmet. Bliv eksempelvis mindet om Derby-sejren på Brøndby Stadion tilbage i august, som Besar Halimi og Hany Mukhtar fejrede på behørig vis. Prisen for denne slags plakat er 59 kroner, og du kan se de andre spillerplakater her.

Det er også muligt at pynte stuen, køkkenet eller kontoret med tre afdæmpede plakater, der har deres udspring i klubben og lokalområdet. Hvad end det er Brøndby Stadion, en slagsang fra lægterne eller de karakteristiske højhuse fra Brøndby Strand. De stilrene plakater koster 129 kroner stykket, og du kan se de andre plakater ved at klikke her