5. JANUAR 2018 kl. 14:45
Kom til åbent hus på Brøndby Idrætsefterskole

Hvad vil det sige at gå på efterskole?

Hvis man brænder inde med dette spørgsmål, er der den 10. januar mulighed for at blive klogere på dette. Efterskolernes Aften løber således af stablen denne dag fra 17:00-21:00, og en af de efterskoler, der åbner dørene, er Brøndby Idrætsefterskole. Her vil der være mulighed for at få et indblik i elevernes hverdag, og i hvad det vil sige at gå på efterskole helt generelt.

- Man kan som ung eller forældre komme og se de forskellige sportslinjer. Man kan møde lærerne og få et indblik i, hvad det er for noget sport, vi dyrker her, og hvordan vi dyrker den. Og så kan man jo komme og se skolen, se miljøet og mærke stemningen helt generelt. Det betyder meget for unge mennesker at se, hvilke andre unge mennesker der går her nu og få et indblik i den kultur og det fælleskab, der er på skolen. Netop fællesskabet er en af de store værdier på efterskoler, så man kan komme og mærke efter og se, om man kan forestille sig at være her i et helt år, fortæller viceforstander på Brøndby Idrætsefterskole Martin Lund og fortsætter:

- Lærerne, personalet og alle eleverne står klar til at vise skolen frem, så man får i den grad en følelse af, hvad det at gå på efterskole handler om. Er man lidt eller meget i tvivl om, man vil på efterskole, så er det her en rigtig god mulighed. Der er ikke noget forpligtende ved et besøg, og forhåbentlig tager man hjem en oplevelse rigere. Så hvis man har en idé om, at man gerne vil på efterskole på et tidspunkt, så er det en god time eller halvanden at give ud. 

Hvis du vil vide mere om Brøndby Idrætsefterskole, kan du besøge deres hjemmeside.