Turkish Airlines er landet i Brøndby IF

20.12.2017 13:55

Gennem det sidste år har mange nye partnere valgt at blive en del af Brøndby-familien og blive en del af den rejse, vi er på med strategi 6.4.

Nu kan Brøndby IF fortsætte den rejse med stil, da Turkish Airlines nu er landet i Brøndby IF.

- Vi er et globalt brand, men vi er også meget fokuserede lokalt med kontorer i alle de lande, vi flyver til. Vi har fløjet til Danmark i mere end 40 år, så det er naturligt for os at blive en del af landets mest populære sport og i den mest populære klub, hvor vores navn og logo nu vil fremgå på LED-banderne til kampe, og vi sammen med Brøndby IF kan lave andre reklametiltag til gavn for begger parter.

- Jeg har set et par kampe på Brøndby Stadion, og jeg kan godt lide atmosfæren her. Det minder mig om atmosfæren til fodboldkampe i Tyrkiet, så Turkish Airlines føler sig meget hjemme i Brøndby IF, siger Serkan Binyar, der er general manager for Turkish Airlines i Danmark.

Brøndby-direktør Ole Palmå siger om aftalen:

- Vi er stolte af at byde en global virksomhed velkommen i Brøndby IF. Det understreger styrken i Brøndby IF som brand i Danmark og uden for vores grænser, at de vælger at bruge os som reklameplatform.

- Turkish Airlines i Danmark har vist stor interesse for Brøndby IF, men det skulle godkendes i marketingafdelingen på hovedkontoret i Istanbul. Det er meget tilfredsstillende at se, at de også anerkender det arbejde, vi gør i Brøndby IF, samt det kommercielle potentiale for begge parter. Vi ser virkelig frem til at udvikle vores samarbejde med Turkish Airlines og se deres navn på LED-banderne på Brøndby Stadion.