14. DECEMBER 2017 kl. 15:15
Udsolgte Brøndby IF Camps giver mod på mere

Hvad vil det sige at træne og spille i Brøndby IF? Dette blev 220 børn klogere på i løbet af efteråret, da fire udsolgte Brøndby Camps løb af stablen. 

Finter, skudtræning og kampe var nogle af de ting, der var på programmet i efteråret for de mange børn, der gerne ville vide, hvad det indebærer at træne i Brøndby IF.

- Brøndby Camps er for både drenge og piger på alle niveauer. Campen skal være med til at give spillerne et indblik i, hvordan vi træner og spiller i Brøndby IF. Jeg har været med til at lave et sjovt, sportsligt program, der er med til at udvikle den enkelte spiller, fortæller Christian Sørensen, der er ansvarlig for afviklingen af de forskellige camps, og fortsætter: 

- Vores camps skal også være med til at fremelske Brøndby IF hos det enkelte barn. Vi opkalder holdene efter førsteholdsspillerne, og vi gør alt for, at børnene får en Brøndby-følelse. 

På Frederik Rønnow-holdet til årets sidste camp tilbage i oktober var den 9-årige Frederik Tylstrup. Han havde taget den lange tur fra Viborg til Vestegnen, men det var det værd, siger han.

- Det har været meget sjovt. Vi har lavet mange øvelser, spillet kamp og alt sådan noget. Jeg har lært meget om teknik, og vi har arbejdet meget med vendinger, men det sjoveste har været at spille kamp, fortæller den unge målmand.

En af de få piger, der havde fundet vej til årets sidste Brøndby Camp, var Liv Bruun fra AIK Strøby. Trods overtallet af drenge var det en sjov og lærerig weekend i blåt og gult, fortæller hun.  

- Jeg havde regnet med, at der var nogle flere piger, men ellers har det været sjovt. Jeg tog med på campen, fordi jeg godt kunne tænke mig at lære noget mere om fodbold, møde nogle andre, og vide hvordan det er at spille i en professionel klub som Brøndby IF, så det har været rigtig godt. 

Flere camps i det nye år 
På baggrund af den store interesse Brøndby IF har oplevet i forbindelse med de forskellige camps i år, byder det nye år på flere camps. Denne gang kommer Brøndby Camps ud i landet for at kunne give endnu flere børn en god oplevelse. 

- Vi vil gerne ud i klubberne for at være synlige i vores samarbejdsklubber og samtidig give lokale børn muligheden for at se, hvordan vi træner i Brøndby IF. Eksempelvis er det ikke alle, der har mulighed for at tage en weekend til København, hvis man bor på Fyn. Derfor tager vi nu også til Fyn og laver camps, fortæller Steen Jølnæs, koordinator hos Brøndby IF. 

Hvis du synes, det lyder interessant, kan du læse meget mere om næste års nye camps her.